exide7 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 kto mi powie jak uzyc aurory do uridium wars i innych skryptów Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nie działa to na UW UW to zupełnie inna bajka niż DO, tylko wygląd i producent je łączy. Odnośnik do komentarza
_Quake_ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 UW to to samo co starsze DO, lekko zmodyfikowane pod Facebooka .. Wszystkie skrypty które działały w DO sprzed wersji z zmianą szyfrowania pakietów, zadziałają również w UW :P Odnośnik do komentarza
exide7 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 to powiedz jak mam aurore lokator i inne i custom flash che stare stateczki :P Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 UW to to samo co starsze DO, lekko zmodyfikowane pod Facebooka .. Wszystkie skrypty które działały w DO sprzed wersji z zmianą szyfrowania pakietów, zadziałają również w UW :P ja bawiłem się i np WP nie działały mi więc przepraszam za wprowadzanie w błąd. Odnośnik do komentarza
szlapek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Panie twierdzacy, ze stare skrypty dzialaja, prosze nie wprowadzac graczy w blad. 99,9% staroci z DO nie da sie odpalic na UW. Ktos tu zapomnial o tym ze facebook ma tez swoje zabezpieczenia poza tymi stosowanymi przez BP... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.