DeFoN Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam mam taki problem gdy uruchamiam gre ładuje sie x-trap po czym nic się nie dzieje co mam zrobićw tej sytuacji dodam że wyłączyłem zapory reinstalowałem gre posiadam Windows XP Service Pack 3 Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Gość patrykkos Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Odinstaluj aktualizacje Internet Explorer i będzie OK Odnośnik do komentarza
DeFoN Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Odinstalowałem i dalej to samo może to przez ESET ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Gość patrykkos Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 W takim razie wyłącz tego antywirusa i zaporę systemu Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Najlepiej dodaj CF'a do wyjątków, bo nie opłaca się co chwile wyłączać Antyvirka . Created by Odnośnik do komentarza
MeM aka KaM Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Sprawdź czy nie masz w procesach zbędnego uruchomionego, bo może Ci blokuje dostęp. Jeśli tak to wyłącz wszystko co nie potrzebne i wtedy spróbuj. xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza
DeFoN Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 zrobiłem wszystko co każdy z was napisał i dalej jest to samo czyli gra nie chce się włączyć Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
MeM aka KaM Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Spróbuj odinstalować dodatek do Windows - SP 3. xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza
q120m0c0d3 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 a moze anty vira wylacz //spam sygnaturka by "mucka12" Odnośnik do komentarza
daaaaaaaaaaaaaa Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Spróbuj odinstalować dodatek do Windows - SP 3. a jak odinstalować ten sp3 ?? elo all Odnośnik do komentarza
Gość patrykkos Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Start -> Panel Sterowania -> Dodaj lub usuń programy -> Na samym dole powinieneś mieć dodatek SP3 dla systemu Windows (klikasz raz na to i dajesz usuń) Odnośnik do komentarza
daaaaaaaaaaaaaa Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Mam pytanie do założyciela tematu. I co pomogło odinstalowanie sp3 czy dalej to samo? bo ja mam tak samo wszystko próbuje co piszą na mpc i nic ale jeszcze spróbuje odinstalować te sp3 elo all Odnośnik do komentarza
daaaaaaaaaaaaaa Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 zainstaluj windows xp sp2 i wszysko diala elo all Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.