baran860 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam, Jak w temacie jak edytować npc/mooba, i jak połączyć kości z modelem. Importować kości/model umiem ale jak je razem połączyć wzorowałem się na: http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/995944-how-metin2-charaktere-npc-r-stungsmodelle-bearbeiten.html Ale mnie zaraz coś ..... z tym tlanslatorem gdyż tłumaczy na jakieś bzdury. Wiem tylko jak zaimportować model i kości. Wiem jak oteksturować model. Wiem jak exportować ale nie do końca gdyż nie wiem jak mają być ustawienia expotru animacji. Jeśli ktoś zna Polski/Angielski VideoTuT bądź TuT opisany słownie to bardzo bym prosił o wskazanie mi go. Jeśli ktoś by był skłonny mi pomóc to niech napisze tutaj bądź na GG: 17656583 Można zamknąć wyjaśniona sprawa. Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @ref Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.