_NEXT Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Macie takie białe linie? Rozwiązanie: Nie chodzi tu o ustawienia grafiki w grze, tylko w ustawienia karty graficznej (Panel sterowania nVIDIA). Powinny być w panelu sterowania. Tam natomiast jest opcja wymuszanie antyalisingu itp. ustaw to i podobne opcje na "Pod kontrolą aplikacji". Problem zniknie. iLicze na LUBIĘ TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Stary, patrz na wersje Gry, te linie na 9000% już usunęli dawno ;s Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_NEXT Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie dałem jakiegoś innego gościa screen i to nie zależy od MC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wrzuciłeś screena z wersji 1.3.1 BETA, która była dawno temu. Od tej pory na pewno te białe linie naprawili. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Z tego co pamiętam to usuneli to w 1.8.1, dodatkowo można to było usunąć przez MCPatchera (w niektórych przypadkach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja takie linie miałem w 1.3.2, ale już naprawiłem. Był tu gdzieś poradnik jak to naprawić surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaydomGame Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wrzuciłeś screena z wersji 1.3.1 BETA, która była dawno temu. Od tej pory na pewno te białe linie naprawili. Ja miałem ten problem na 1.2.5 więc nie chodzi tu o mc tylko karte graficzną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.