soobi Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 siema gram dzis 1 dzien w uridium wars , firma MMO , 6 LVL , Leonek ( do jutra bedzie full speed) , zamierzam tam grac , napowaznie , jestem doswiadczonym graczem , szukam klanu , polskiego ( Firme Moge Zmienic) , PW lub po tematem Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 http://pl.board.bigpoint.com/darkorbit/forumdisplay.php?f=581 - coś dla Ciebie Odnośnik do komentarza
patryk01077 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ja nieogarniam co to jest Uridium Wars wogóle? Odnośnik do komentarza
Desret Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @up Stare do z niektórymi dodatkami z nowego Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ja nieogarniam co to jest Uridium Wars wogóle? Dark Orbit na facebooku. Odnośnik do komentarza
patryk01077 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 aha dziękuje za odpowiedz Coming: Nie spamujemy. Dobrze Przepraszam /patryk01077 Odnośnik do komentarza
soobi Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 prosze o odpowiedzi ludzi ktorzy tam graja a nie podawanie mi linku , do oficjalnego bigpointu , gdzie to nie ten serwer! Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
hwdk19083 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dołączam się do tematu też szukam klanu bociarzy na tym serwerze najlepiej vru. Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? Odnośnik do komentarza
xShady. Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 http://pl.board.bigp...splay.php?f=581 - coś dla Ciebie Przeczytaj tytuł tematu a potem zobacz na swój post ... On szuka na UW klanu a nie na darkorbit Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Przeczytaj tytuł tematu a potem zobacz na swój post ... On szuka na UW klanu a nie na darkorbit Forum do DO służy jednocześnie do UW :P dlatego dałem link do innych serwerów. Odnośnik do komentarza
soobi Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 idiota,.,, Coming: Blokada postowania na 2 dni. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
szlapek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Uw ma swoje forum, osobne od DO. Jesli poszukujesz klanu na vru napisz do mnie, moge pomoc. Obecnie jestesmy w top 90 klanow i szybko idziemy w gore. Tak to jest jak trzeba gejty robic, bo nie ma co z energiami zrobic Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Uw ma swoje forum, osobne od DO. Jesli poszukujesz klanu na vru napisz do mnie, moge pomoc. Obecnie jestesmy w top 90 klanow i szybko idziemy w gore. Tak to jest jak trzeba gejty robic, bo nie ma co z energiami zrobic Może jest ale masz mix językowy, ja sprawy o UW piszę na DO`owskim i nie ma problemów ze strony MOD`ów. Odnośnik do komentarza
szlapek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Może jest ale masz mix językowy, ja sprawy o UW piszę na DO`owskim i nie ma problemów ze strony MOD`ów. Widze, ze niewiele wiesz...zaden mix jak rama z maslem czy cos. Forum jest czysto angielskie, wszak jest tylko jeden amerykanski serwer UW. Najpierw sie dowiedz, pozniej pisz. Odnośnik do komentarza
Kałasnikov Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 To co, są jakieś klany na tym UW na VRU? Bo coś temat zszedł z tematu... LOL Odnośnik do komentarza
Wojak-PL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wpisz Tag [PL1] I bedziesz miał 1 fajny klan na VRU Bylem w nim , ale jestem na EIC , bo tak sie lepiej boci;p Odnośnik do komentarza
mon111 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja zapraszam na eic [-13-] Double Strike, PL klan 54 w rankingu.TS3 obowiązkowy.Mamy dużo serwerów tsa. Zapraszamy Odnośnik do komentarza
szlapek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A ja zapraszam do nas Szybko sie rozwijamy wlasny ts i wsparcie. Jak cos pisac na priv Odnośnik do komentarza
soobi Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 mon111 mowisz ze obowiazkowy Ts , ale nikt na nim nie siedzi 8S Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
mon111 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 To wbijaj na bojkota na pl2 Odnośnik do komentarza
szlapek Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Najlepszy polski klan na VRu to BV, niedlugo tam wracam wiec znow skoczymy w ranku a double strike?? hmmm slabi sa non sop ich leje jak na bocikach cisna Odnośnik do komentarza
soobi Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 mon podaj mi dane na priwa Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
mon111 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Najlepszy polski klan na VRu to BV, niedlugo tam wracam wiec znow skoczymy w ranku a double strike?? hmmm slabi sa non sop ich leje jak na bocikach cisna A kogo ja bije na bocikach? Odnośnik do komentarza
szlapek Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 O tym zeby mnie ubic mozesz jedynie sobie pomarzyc... wracajac do tematu: Jesli grasz w UW jestes na VRU i szukasz klanu zapraszamy do BV, Banda Vrubli wymiata^^. Jestesmy aktywnym klanem, latamy po battle i obcych mapkach, bijemy kubiki i ubery, wszedzie nas pelno, a nie tylko bot i nic wiecej, doatcje rowniez sa. P.S. Radze sie spieszyc, wkrotce bedzie ustanowiony prog naboru do klanu. Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Nie spamujcie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.