Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Klanu uridium wars

soobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema gram dzis 1 dzien w uridium wars , firma MMO , 6 LVL , Leonek ( do jutra bedzie full speed) , zamierzam tam grac , napowaznie , jestem doswiadczonym graczem , szukam klanu , polskiego ( Firme Moge Zmienic) ,

PW lub po tematem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dołączam się do tematu też szukam klanu bociarzy na tym serwerze najlepiej vru.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Uw ma swoje forum, osobne od DO. Jesli poszukujesz klanu na vru napisz do mnie, moge pomoc. Obecnie jestesmy w top 90 klanow i szybko idziemy w gore. Tak to jest jak trzeba gejty robic, bo nie ma co z energiami zrobic :D

Opublikowano

Uw ma swoje forum, osobne od DO. Jesli poszukujesz klanu na vru napisz do mnie, moge pomoc. Obecnie jestesmy w top 90 klanow i szybko idziemy w gore. Tak to jest jak trzeba gejty robic, bo nie ma co z energiami zrobic :D

Może jest ale masz mix językowy, ja sprawy o UW piszę na DO`owskim i nie ma problemów ze strony MOD`ów.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Może jest ale masz mix językowy, ja sprawy o UW piszę na DO`owskim i nie ma problemów ze strony MOD`ów.

Widze, ze niewiele wiesz...zaden mix jak rama z maslem czy cos. Forum jest czysto angielskie, wszak jest tylko jeden amerykanski serwer UW. Najpierw sie dowiedz, pozniej pisz.

Opublikowano

Najlepszy polski klan na VRu to BV, niedlugo tam wracam wiec znow skoczymy w ranku a double strike?? hmmm slabi sa non sop ich leje jak na bocikach cisna :D

Opublikowano

Najlepszy polski klan na VRu to BV, niedlugo tam wracam wiec znow skoczymy w ranku a double strike?? hmmm slabi sa non sop ich leje jak na bocikach cisna :D

:D A kogo ja bije na bocikach?
Opublikowano

O tym zeby mnie ubic mozesz jedynie sobie pomarzyc...

wracajac do tematu:

Jesli grasz w UW jestes na VRU i szukasz klanu zapraszamy do BV, Banda Vrubli wymiata^^. Jestesmy aktywnym klanem, latamy po battle i obcych mapkach, bijemy kubiki i ubery, wszedzie nas pelno, a nie tylko bot i nic wiecej, doatcje rowniez sa.

P.S. Radze sie spieszyc, wkrotce bedzie ustanowiony prog naboru do klanu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...