Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Otwieranie skrzynek mann co symulator

Minebotq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pomyślałem, że jest to kupa dobrej zabawy więc to dodaję!

Na początek wchodzimy na tą stronę

http://www.kongregate.com/games/stripedypaper/tf2-crate-sim

Punkt numer 2 wybieramy sobie jaki numer skrzyni otwieramy (od 1 do 36 i losowe)

trrrrrrrrrr.png

Klikamy uncrate more loot i cieszymy się :)

Jest to przydatne gdy mamy jakąś skrzynkę i chcemy dowiedzieć co z niej najczęściej dropi.

Opublikowano

Ale po co to komu? Mechanizmy na tej stronie są na pewno inne niż w prawdziwej grze. A żeby dowiedzieć się co dropi ze skrzynki wystarczy na nią najechać i przeczytać. Jak dla mnie nieprzydatna zabawka na 5 minut.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Ale po co to komu? Mechanizmy na tej stronie są na pewno inne niż w prawdziwej grze. A żeby dowiedzieć się co dropi ze skrzynki wystarczy na nią najechać i przeczytać. Jak dla mnie nieprzydatna zabawka na 5 minut.

Jest to przydatne gdy mamy jakąś skrzynkę i chcemy dowiedzieć co z niej najczęściej dropi.

Mi to na przykład bardzo się przydało ponieważ wiedziałem która skrzynię otwierać a którą nie :)

Opublikowano

Mechanizm dropienia w tym różni się od oryginalnego tf'owego. Nie ma itemów, które dropią częściej. A poza tym nie ma tam nowych skrzynek.

Przecież edytowałem i link był w code. Po co zmieniałeś? D:

[ /code]
0eab14ddf550.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "co częściej dropi", masz na to określone %'y i jak to ludzie mówią zależy to od farta (co jest prawdą) bo dropnąć Ci mogą 2 unusuale pod rząd, a może Ci nie polecieć jeden z 500 skrzynek.

A od tego, żeby dowiedzieć się co dropi z danej skrzynki jest wiki, tym bardziej, że na tym symulatorze są chyba skrzynki do serii #36. (lub były parę miesięcy temu)

BTW. Jak chcesz się pobawić i liczyć tylko na unusuale - trzymaj spację, będzie Ci zapieprzać kilka skrzynek na sekundę.

Opublikowano

Witam pomyślałem, że jest to kupa dobrej zabawy więc to dodaję!

Na początek wchodzimy na tą stronę

http://www.kongregate.com/games/stripedypaper/tf2-crate-sim

Punkt numer 2 wybieramy sobie jaki numer skrzyni otwieramy (od 1 do 36 i losowe)

trrrrrrrrrr.png

Klikamy uncrate more loot i cieszymy się :)

Ziomek masz plusa za.. też mi to pomogło.. ( Liczę że ja tez dostane :D )

//nie spam i po co 2 quotey?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...