Minebotq Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam pomyślałem, że jest to kupa dobrej zabawy więc to dodaję! Na początek wchodzimy na tą stronę http://www.kongregate.com/games/stripedypaper/tf2-crate-sim Punkt numer 2 wybieramy sobie jaki numer skrzyni otwieramy (od 1 do 36 i losowe) Klikamy uncrate more loot i cieszymy się Jest to przydatne gdy mamy jakąś skrzynkę i chcemy dowiedzieć co z niej najczęściej dropi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dosking Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ale po co to komu? Mechanizmy na tej stronie są na pewno inne niż w prawdziwej grze. A żeby dowiedzieć się co dropi ze skrzynki wystarczy na nią najechać i przeczytać. Jak dla mnie nieprzydatna zabawka na 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minebotq Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ale po co to komu? Mechanizmy na tej stronie są na pewno inne niż w prawdziwej grze. A żeby dowiedzieć się co dropi ze skrzynki wystarczy na nią najechać i przeczytać. Jak dla mnie nieprzydatna zabawka na 5 minut. Jest to przydatne gdy mamy jakąś skrzynkę i chcemy dowiedzieć co z niej najczęściej dropi.Mi to na przykład bardzo się przydało ponieważ wiedziałem która skrzynię otwierać a którą nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dosking Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mechanizm dropienia w tym różni się od oryginalnego tf'owego. Nie ma itemów, które dropią częściej. A poza tym nie ma tam nowych skrzynek. Przecież edytowałem i link był w code. Po co zmieniałeś? D: [ /code] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xewka Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nie ma czegoś takiego jak "co częściej dropi", masz na to określone %'y i jak to ludzie mówią zależy to od farta (co jest prawdą) bo dropnąć Ci mogą 2 unusuale pod rząd, a może Ci nie polecieć jeden z 500 skrzynek. A od tego, żeby dowiedzieć się co dropi z danej skrzynki jest wiki, tym bardziej, że na tym symulatorze są chyba skrzynki do serii #36. (lub były parę miesięcy temu) BTW. Jak chcesz się pobawić i liczyć tylko na unusuale - trzymaj spację, będzie Ci zapieprzać kilka skrzynek na sekundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam pomyślałem, że jest to kupa dobrej zabawy więc to dodaję! Na początek wchodzimy na tą stronę http://www.kongregate.com/games/stripedypaper/tf2-crate-sim Punkt numer 2 wybieramy sobie jaki numer skrzyni otwieramy (od 1 do 36 i losowe) Klikamy uncrate more loot i cieszymy się Jest to przydatne gdy mamy jakąś skrzynkę i chcemy dowiedzieć co z niej najczęściej dropi. Ziomek masz plusa za.. też mi to pomogło.. ( Liczę że ja tez dostane ) //nie spam i po co 2 quotey? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.