songo213 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 hej mam 6300ip zalezy mi na dobrych statach znaczy postac najlepiej OP ksowa ^ ^ typu Dariusa ale tez zeby nie bylo mozna jej tak latwo zabic ;x zastanawiam sie nad Dariusem i spodobala mi sie ta nowa postac kogo byscie polecili mi kupic ? w gre wchodza tez inne postaci i byl bym bardzo wdzieczny jezeli dolaczyli byscie jakis bulid do tej postac i , daje plusiki ;D Odnośnik do komentarza
MrSpritex1 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 wzór 1h ,,Odi profanum vulgus et arceo" by Cristiano. by MrSpritex1 (ja) Odnośnik do komentarza
songo213 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 juz dobrze ?;p Odnośnik do komentarza
Predek_ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja polecam Yoricka : -duży DMG z Q, -slow z W, -leczenie się z E, -ulti dzięki któremu możesz sklonować kogoś ze swojego teamu ( najlepiej najbardziej nafeedowanego ) Darius też jest dobry - przyciągnięcie, bardzo dobre ulti, bardzo przydatny pasyw. Odnośnik do komentarza
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 wzór 1h Ciągle brak poprawy - kosz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.