serni Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Posiadam: 6300 IP Zależy mi na: dobrych gankach , chcę kupić junglera Preferuję: nie chcę lee sina bo go nie ogarniam Generator by - Krystian - Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to ! Zachęci mnie to do dalszej pracy(...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wentyl ™ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Riven ma dobre ganki (dopiero po zrobieniu phage wtedy spowalnia i mozna wyprowadzic combo) szybka jungle i ksuje jak mało kto z ulti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predek_ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja na jungle polecam Jaxa: -AoE stun, -doskok, -bardzo dobre gangi, -bardzo łatwa jungla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Polecam mundo. Normalnie sobie junglujesz i w między czasie gankujesz. Ganki są dość łatwe, bo slow co parę sekund robi swoje i łatwo kogoś zabić na początku ze względu na swój potężny dmg dzięki E. No i mundo ma przyjemne skile w jungli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serni Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Riven mnie interesuje bo mozna nią iść na jungle jak i na solotopa także chyba ją sobie kupię Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to ! Zachęci mnie to do dalszej pracy(...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuSt Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Tak że polece Ci mundo Jest boski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuRaK xx Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja polecam nocturne na 1 lv nawet sam zrobisz blue jeśli ogarniasz gre "Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał Po prostu się skup i tnij poniżej kolana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.