bilon22 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Znalazłem panel, który wysyła do serwera komendy. Chciałbym wiedzieć jak to się robi, bo myślałem napisać taki panel Ja niestety znam tylko HTML, CSS, PHP i znając każdą z tych technologi na nic nie wpadłem Proszę was o pomoc przy tym Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało.... vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yscad Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Polecam ci plugin WebSend. Znacznie ułatwia tworzenie tego typu rzeczy http://dev.bukkit.org/server-mods/websend/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.