kamilex312 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Szanowny(a) Graczu, bo mechanizm kamikadze nie służy do bicia kubików i innych alienów a jak już go Pan wykorzystuje to Pański problem i robi Pan to na własną odpowiedzialność. Dziękujemy za wybór naszych gier. Z poważaniem, Wasza Ekipa Pomocy Technicznej -- Bigpoint Support Bigpoint GmbH Drehbahn 47-48 20354 Hamburg | Germany Fax: +49(0)40.88 1413-906 http://www.bigpoint.com CEO: Heiko Hubertz Business Registration: HRB-Hamburg 94148 > --- > Witam,mam 3 problemy: > 1.Dziś podczas bicia cubikonów zauważyłem, że za zniszczone protegity przez kamikaze otrzymuje uridium nie na + ale na - !!!? Co to ma być? Bije jusz kubiki i chyba straciłem ponad 5 k uri! Proszę o pomoc. > > 2. Około trzech tygodni temu jak zalogowałem sie do gry zauważyłem że mam bana na czas nieokreślony, nawet nie wiem czemu. Proszę o pomoc mój nick to > > 3.Miesiąc temu straciłem wrota Gamma przez laga na Krystallonach. Proszę o zwrót wrót. > > P.S. przepraszam że pisze tak późno co do niektórych problemów ale miałem problem z pocztą :/ Pozdrawiam kamil > > > Mam pytanie... co to kurwa jest? Za co ja płaciłem 100 k uri? Żeby jakaś menda mi pisała coś takiego? To normalne? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Imo, w pewnym sensie ma racje, kamikadze idea była taka by pet zadawał dmg, gdy ktoś go zniszczy, a nie w ofensywie. Nie ma sensu nazywać kogoś mendą, takie mają wytyczne z góry do odpisywania i tyle, nie ich wina. Odnośnik do komentarza
Gość Pan Szymek Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Była o tym niedawno dyskusja na oficjalnym forum. Odnośnik do komentarza
kamilex312 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 To co ja mam zrobić? Wy to co nie bijecie kubika petem? Piepszony bigpoint :/ Odnośnik do komentarza
Gość Pan Szymek Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 To co ja mam zrobić? Wy to co nie bijecie kubika petem? Piepszony bigpoint :/ Szkoda mi uridium na naprawę. Aegis + x3 wystarczy. Odnośnik do komentarza
kamilex312 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Noobku mógłbyś zamknąć ten temat plis? Widzę ,że nikt nie ogarnia o co mi chodzi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.