kamilex312 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Szanowny(a) Graczu, bo mechanizm kamikadze nie służy do bicia kubików i innych alienów a jak już go Pan wykorzystuje to Pański problem i robi Pan to na własną odpowiedzialność. Dziękujemy za wybór naszych gier. Z poważaniem, Wasza Ekipa Pomocy Technicznej -- Bigpoint Support Bigpoint GmbH Drehbahn 47-48 20354 Hamburg | Germany Fax: +49(0)40.88 1413-906 http://www.bigpoint.com CEO: Heiko Hubertz Business Registration: HRB-Hamburg 94148 > Username: > UserID: > GlobalAccountId: > E-Mail: > GameID: 22 > Problem: Problem w grze > > Cookies Enabled: yes > Flash Available: yes > Flash Version: 11.3.31 > User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/21.0.1180.89 Safari/537.1 > > --- > Witam,mam 3 problemy: > 1.Dziś podczas bicia cubikonów zauważyłem, że za zniszczone protegity przez kamikaze otrzymuje uridium nie na + ale na - !!!? Co to ma być? Bije jusz kubiki i chyba straciłem ponad 5 k uri! Proszę o pomoc. > > 2. Około trzech tygodni temu jak zalogowałem sie do gry zauważyłem że mam bana na czas nieokreślony, nawet nie wiem czemu. Proszę o pomoc > > 3.Miesiąc temu straciłem wrota Gamma przez laga na Krystallonach. Proszę o zwrót wrót. > > P.S. przepraszam że pisze tak późno co do niektórych problemów ale miałem problem z pocztą :/ Pozdrawiam kamil > > > Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Pisz do niemieckiego supportu i podaj im SS tego maila. Powinni coś z tym zrobić (przetłumacz maila też na angielski) z tym chamstwem. Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie no tego jeszcze nie grali, ale to są matoły,w nagrodę powinni ich w TV puszczać żeby naród polski jak i niemiecki zobaczył jakiego mamy kretyna. To po co jest kamikadze ??? Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 No to juŻ jest przesada. Uri na minus? Takiego czegoś jeszcze nie grali. Jeden z lepszych zarobków miałby odejść w zapomnienie? Aha... Pisz do niemieckiego supportu jak 2x@up pisze. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
kamilex312 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Chyba jednak napiszę, bo widzę że gościu z Suportu nie jest zadowolony (Może mu mało płacą), i wyjechał do mnie z takim chamstwem :/ P.S Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza
WooToo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Napisz do Niemiec słowo w słowo, oni tam poważnie podchodzą do sprawy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.