Kayashi Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 powie ktos jak ustawic konfy na wrota dla golca,(chodzi mi o takie standardowe) i jaki design z handlu jest najlepszy na wrota ? Odnośnik do komentarza
Coming Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jeżeli masz ćme to full speed i full DMG. Co do desingu to zależy od ciebie. Jak chcesz zrobić nieco szybciej to enforcerem, jeżeli nieco dłużej, ale mieć więcej PD czy poważania to te designy. by @Miyoshi Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Zależy czy robisz wrota czy ręcznie czy botem, czy masz doświadczenie czy nie, dużo jest czynników. Odnośnik do komentarza
Kayashi Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 chce robic wrota bote i chodzi o to ze niemam doswiadczenia,robilem alfe recznie i 3x gleba wiec niechce ryzykowac wiecej Odnośnik do komentarza
Desret Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 @up a jakie masz eq? Odnośnik do komentarza
Kayashi Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 31fl3/10bo2/15 napedow najlepszych 8 irkow i formacje strzala i zolw/leon/vega/golec i designy wszystkie z handlu i 9 pp Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 botem zrób łatwiej , i mała szansa na bana we wrotach . Odnośnik do komentarza
TICtac1998 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 botem zrób łatwiej , i mała szansa na bana we wrotach . Na bana ma każdy szanse nie ma wyjątków mój kolega po włączeniu kbot GG (KUPIONA LICENCJA ) Włączył go na wrota podajże zeta i po 1h dostał ban na konto . Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Na bana ma każdy szanse nie ma wyjątków mój kolega po włączeniu kbot GG (KUPIONA LICENCJA ) Włączył go na wrota podajże zeta i po 1h dostał ban na konto . Ale jest mniejsza szansa w wrotach niż po całym dniu na 1-2 leonkiem z koronką bijąc lordakie . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.