Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol ?

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale na minecraft gre ... pisze że coś zly login a mam wszystko ok ;// ty też się na grę nie możesz zalogować ?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

ej mój nick w mniecraft: Highlander_PL zobacz może kupiłem gift i pewnie mi to gowno wygaslo ;//

mam taki problem loguje sie kurde na strone minecraft bo mam na mojang przez e-mail i haslo i pisze ze nie mam premiuma a login to moj e-mail .. ? to znaczy ze wygaslo mi konto mniecraft ;///?

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Gift code nie wygasa, zostaje na zawsze. Może po prostu źle wpisałeś login lub hasło? Liczy się też wielkość liter. Sprawdź jeszcze raz. Chyba że kupowałeś konto na allegro i ktoś Cię okradł z konta :)

Opublikowano

dobrze wpisałem ja się loguje przez e-mail wiec sie loguje i zamiast nicku w prawym rogu mam ten meil a zawsze mi sie nick pokazywal Highlander_PL i jak wejde na profil nie mam premium nie pokazuje ;// to jest problem ich czy cos nw

1370621278-U708240.png

By me

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

@Top

Prace nad czymś tam, nikomu nie działa

Gift code nie wygasa, zostaje na zawsze. Może po prostu źle wpisałeś login lub hasło? Liczy się też wielkość liter. Sprawdź jeszcze raz. Chyba że kupowałeś konto na allegro i ktoś Cię okradł z konta :)

GiftCode może wygasnąć :)

Jeśli kupiłeś go kiedyś na allegro za 30 zł i był kradziony to może :P

Opublikowano

więc powiem tak loguje się na minecraft.net przez e-mail i hasło bo przez pasy do mojang i zamiast mojego nicku w tym prawym górnym rogu jest e-mail pokazany .. a jak wejdę na profil pisze,że nie mam jakby premium i nie mogę zmieniać skin'a a premium kupowałem na minecraft.net ;// więc jak to są jakieś prace ? ktoś też tak ma albo coś ? kto ma połączone konto z mojang ?

P.S - kiedy chcę przypomnieć e-mail i wpisuje nick to pisze,że nie ma takiego gracza dokładnie tak :

Send verification email

No such user: Highlander_PL

1370621278-U708240.png

By me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...