Michios Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witajcie jeżeli mam szaman 68 ranga okrutny i mam na nim pd i przepustki których nie da sie przeżucić to czy mi dropnom te itemy jak zabije z inneg okontego tego szamana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dingox Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nie rozumiem co napisales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jeżeli dobrze zrozumiałem to się nie da :> Kiedyś tak probowałem z wierzchowcem i PD i po wielu probach ubiciach nie wyleciały te itemki :< @up i down. Czytanie ze zrozumieniem. Przeczytajcie na spokojnie a zrozumiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reporter88 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Odsyłam do słownika. http://polszczyzna.pwn.pl/ Zanim napiszesz następny temat, to przeczytaj go 10 razy i się sam siebie zapytaj czy coś w ogóle z tego rozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michios Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 to może inaczej. Mam konto szaman 68 i konto 37 wp. Na szamanie jest ranga - a na wp +. Na szamanie znajduje sie PD i 20 Przepustek i chciałbym żeby te itemy dropneły mi na surke. Czyli że jak ubije Surką 37 lvl tego 68 to czy mi polecą własnie te itemy skoro ranga na minus dodam ze PD jak i przepustka nie da sie przenieść normlanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 to może inaczej. Mam konto szaman 68 i konto 37 wp. Na szamanie jest ranga - a na wp +. Na szamanie znajduje sie PD i 20 Przepustek i chciałbym żeby te itemy dropneły mi na surke. Czyli że jak ubije Surką 37 lvl tego 68 to czy mi polecą własnie te itemy skoro ranga na minus dodam ze PD jak i przepustka nie da sie przenieść normlanie Jak juz pisałem, nie da rady Kiedyś probowałem i nie wyleciały z postaci takie itemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dingox Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wiem , że jak gralem na CavalosMt2 i jak mialo sie pd na 7 dni to sie wlasnie zabijalo postac z ranga na - i lecialy itemy . a na jakim serwie grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michios Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Pl s25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nie ma takiej możliwości, itemy które są niezdatne do handlu, są niezdatne również do dropnięcia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nie dropną z Ciebie te itemy, tylko itemy którymi można handlować/są zdatne do handlu. Możesz także schować je bezproblemowo do depozytu dla pewności. Jeśli przedmioty które potrzebujesz nie da się handlować, to nie zdobędziesz ich nigdy. Nie przerzucisz an drugą postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnysioPysio Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mozesz pokombinowac (PW do GM, support), masz 0,1% szansy ze trafi sie ogarniety admin / GM, ktoremu bedzie sie chcialo przerzucic item na inne konto. Wiem, ze na metin2.sg mozna bylo to robic bezproblemowo, wiec na PLu tez sie da (przez GMa). Kwestia czy GMom bedzie sie chcialo (w co watpie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.