Skocz do zawartości

Dylemat do rangi na -

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

to może inaczej. Mam konto szaman 68 i konto 37 wp. Na szamanie jest ranga - a na wp +. Na szamanie znajduje sie PD i 20 Przepustek i chciałbym żeby te itemy dropneły mi na surke. Czyli że jak ubije Surką 37 lvl tego 68 to czy mi polecą własnie te itemy skoro ranga na minus dodam ze PD jak i przepustka nie da sie przenieść normlanie

sygna.png

to może inaczej. Mam konto szaman 68 i konto 37 wp. Na szamanie jest ranga - a na wp +. Na szamanie znajduje sie PD i 20 Przepustek i chciałbym żeby te itemy dropneły mi na surke. Czyli że jak ubije Surką 37 lvl tego 68 to czy mi polecą własnie te itemy skoro ranga na minus dodam ze PD jak i przepustka nie da sie przenieść normlanie

Jak juz pisałem, nie da rady :D

Kiedyś probowałem i nie wyleciały z postaci takie itemy.

Nie dropną z Ciebie te itemy, tylko itemy którymi można handlować/są zdatne do handlu.

Możesz także schować je bezproblemowo do depozytu dla pewności. :) Jeśli przedmioty które potrzebujesz nie da się handlować, to nie zdobędziesz ich nigdy.

Nie przerzucisz an drugą postać.

Mozesz pokombinowac (PW do GM, support), masz 0,1% szansy ze trafi sie ogarniety admin / GM, ktoremu bedzie sie chcialo przerzucic item na inne konto.

Wiem, ze na metin2.sg mozna bylo to robic bezproblemowo, wiec na PLu tez sie da (przez GMa). Kwestia czy GMom bedzie sie chcialo (w co watpie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Dylemat do rangi na   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...