Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Cheaty TF2

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest to już kolejne tego typu pytanie ale mogłeś nie wiedzieć na szczęście/ nieszczęście Valve ma takie zabezpieczenia, że nawet najnowsze hacki po jakimś 1 dniu znikają wszystko to item hack itp to FAKE!!!!!!!! Nie pobieraj nic a tak wgl to nie polecam cheatów psują grę

Opublikowano

To sio z mpc. :3 A Valve i jego anti cheat Vac w porównaniu do Punkbustera wypada dość słabo. Żeby wykryć cheata, Valve musi go przedtem zdeobfuscatorować i wprowadzić jego kod lub część do database'u Vac'a. W przypadku darmowych cheatów jest to dość łatwe. Ale u tych płatnych już niekoniecznie.

A co do tematu to jest wh, ale nie jestem pewien, czy niewykrywalne.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Na pewno coś tam jest ale nie radzę grać na chetach ponieważ jeśli chodzi o Velve to oni nie są jak np. Metin że tam co 3 gracz ma hack i nic z tym nie robią.... a tu Ci zaraz ktoś zrobi SS i już do steama na support i po koncie.

Opublikowano

Jest chyba Oldschool hack, ale nie jestem pewien.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Hmm Są DarkStorm i inne, Oraz Steam Achievement Manager ;)

Na pewno o SAM'a mu nie chodzi, bo to jest do odblokowywania achievementów, a nie do gry TF2. Gość który tworzył Darkstorm zaprzestał update'owania go dlatego albo nie działa, albo jest wykrywalny.

@down Specjalnie dla Ciebie napiszędrugi raz. Darkstrom nie działa albo jest wykrywalny więc niepotrzebny mu taki cheat.

1308908520-U361982.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...