Gryfek Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Istnieją na chwilę obecną jakieś cheaty do TF2? Odnośnik do komentarza
Minebotq Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nie jest to już kolejne tego typu pytanie ale mogłeś nie wiedzieć na szczęście/ nieszczęście Valve ma takie zabezpieczenia, że nawet najnowsze hacki po jakimś 1 dniu znikają wszystko to item hack itp to FAKE!!!!!!!! Nie pobieraj nic a tak wgl to nie polecam cheatów psują grę Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 To sio z mpc. :3 A Valve i jego anti cheat Vac w porównaniu do Punkbustera wypada dość słabo. Żeby wykryć cheata, Valve musi go przedtem zdeobfuscatorować i wprowadzić jego kod lub część do database'u Vac'a. W przypadku darmowych cheatów jest to dość łatwe. Ale u tych płatnych już niekoniecznie. A co do tematu to jest wh, ale nie jestem pewien, czy niewykrywalne. Odnośnik do komentarza
Teaki Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nie ma niewykrywalnych. Odnośnik do komentarza
FeHnE Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Na pewno coś tam jest ale nie radzę grać na chetach ponieważ jeśli chodzi o Velve to oni nie są jak np. Metin że tam co 3 gracz ma hack i nic z tym nie robią.... a tu Ci zaraz ktoś zrobi SS i już do steama na support i po koncie. Odnośnik do komentarza
KaPi666 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Są hacki. Tylko ruski je mają... Mają ale nie dają nikomu. Zrobią sb i używają... Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Czemu niby ruski? Wiele ludzi ma prywatne Cheaty. Odnośnik do komentarza
Dr.V Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jest chyba Oldschool hack, ale nie jestem pewien. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jest, jednak mam wrażenie, że wykryty. Odnośnik do komentarza
KaPi666 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Hmm Są DarkStorm i inne, Oraz Steam Achievement Manager Odnośnik do komentarza
Teaki Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Hmm Są DarkStorm i inne, Oraz Steam Achievement Manager Na pewno o SAM'a mu nie chodzi, bo to jest do odblokowywania achievementów, a nie do gry TF2. Gość który tworzył Darkstorm zaprzestał update'owania go dlatego albo nie działa, albo jest wykrywalny. @down Specjalnie dla Ciebie napiszędrugi raz. Darkstrom nie działa albo jest wykrywalny więc niepotrzebny mu taki cheat. Odnośnik do komentarza
gta9971 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Na chwile obecna jest DarkStorm możesz go pobrać z x Znikną mi kiedyś te punkty ostrzeżeń ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.