Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maple NAO

Rizzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie uruchomili... wbijaaaaać xD

Eeee i już po zabawie =/

Trochę wyobraźni zawsze się przydaje...

95% uzytkowników MPC forum nie potrafi sklecić zrozumiałego zdania w języku polskim...przykre =/

Cierpisz na autyzm???...MPC forum to miejsce dla Ciebie !!!

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ktos mi moze opisac krok po kroku jak to zrobic?

mam gMS v0.53 i mam tego patcha. Rozpakowuje go sobie na pulpit i co dalej? Probowalem go normalnie odpalic - niedziala. Wklejalem go do folderu z gms - niedziala. Wiec czy bylby ktos tak uprzejmy i wytlumaczyl mi?

@Down

Juz sam to zrobilem i nie napisales tego co trzeba zrobic. Bo nie wystarczy tylko 2 razy uruchomic launchera ale zainstalowac go w folderze gms a nie gdzie ci sie podoba i to jest ta roznica -,-

Opublikowano

@up czy byłbyś tak miły i nauczył się czytać??

Nikt Ci nie bezie pisał dwadzieścia razy tego samego

bo tobie się nie chce przeczytać kilku postów...

@up Napisałem żebyś przeczytał kilka postów a nie jeden.

Było napisane, że trzeba wkleić do folderu z GMS...

Zresztą to rzecz oczywista =.=

95% uzytkowników MPC forum nie potrafi sklecić zrozumiałego zdania w języku polskim...przykre =/

Opublikowano

kk zainstalowałem patcha i co dalej wkleić to do GMS 53 bo nie kapuje

Opublikowano

Najpierw przeczytaj wszystkie posty w tym temacie to sie dowiesz.... Teraz server jest online ale... no wlasnie ale nie da sie wejsc na channel... wywala z gry i error wyskakuje =/ Ciekaw jestem kiedy juz wszystko bedzie dobrze dzialalo... aha i jeszcze jedno gdy nie chce wam sie zbierac chujowych itemow napiszcie @clear... no nie xP mysl mi uciekla ^^ prosze o przypomnienie tej komendy bo jest dobra wtedy gdy zostawiamy za soba mase itemow lagujac server.

Opublikowano

@UP

wsyzstko jest ok tylko ty masz error :]

p.s. czy gdzies mozna sprzedac itemy czy wszecie sie je kopiuje ?

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

o.O dzieki za informacje teraz sprobuje cos w tym ms pogrzebac xD mysalem ze to blad servera. Nie znalazlem np u ktorego mozna by cokolwiek sprzedac =/

@Down nie czepiaj sie xP a propo edycji posta wiem juz co bylo przyczyna wyskakujacego errora.... moje konto =/ gdy zrobilem nowe wszystko pieknie dziala szkoda ze 45 lvl poszedl sie......

Moze zagramy razem? moj nick akutalnie to Nevis 1 lvl....

Opublikowano

panowie edytujcie posty ;/ a co do serva to fajny tylko lagi ;x

24771.jpg

23575.gif

22657.png

22658.png

22663.png

22647.png

Nowe Konto... Czyli powrot do Maple Story ! :)

4825.jpg

Local MS:

nick -> ProReload lev: 13x Shadower

nick -> ProoReload lev: 9x Hermit

Opublikowano

a ja mam problem xD niby wyskakuje mi cos tam ze unable to cenect to login server ale jak ja mam sie zalogowac jak mi sie nawet maple nie wlacz?:D

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

działa wam mi ciągle wyskakuje ze server jest off takjkaby coś tzreba dopiszać do skrutu czy co dodać do hamachi sieć bo nie kapuje

Opublikowano

Jezus !!!!!!! Przestańcie już pisać posty typu "Ojej, ale mi nie działa, co zrobić..."

Bo to wku***jące jest. W temacie wszystko jest napisane co trzeba zrobić. Jeśli

postąpiliście według instrukcji i wam nie działa to znaczy, że serwer jest offline

bądź nastąpił jakiś crash. Serwer jest na tyle niestabilny, że co chwila jest offline.

Nikt nie jest bogiem i się nie zaloguje kiedy serv jest offline bądź niedostępny...

Moim zdaniem powinni wyłączyć na jakiś okres serwer i ponaprawiać bugi i

wszystkie błędy. Co z tego, że stoi jak są ogromne lagi, co chwila crashe,

można kopiować itemy, gdy się chce wbić na chara to wyświetla się komunikat

"osiągnięto koniec pliku"... Bezsensu taka gra jest =/

GM-owie zamiast coś z tym zrobić to latają po planszy i gadają z ludźmi, robią

różne eventy, summony... Echh szkoda gadac

Opublikowano

moze to troche nobowskie pytanie ale trudno :] ma ktos trainera do gms v53 [odin/local] obojetnie supertubi mi potrzebne na ten serwer bo jakos ciezko sie zbiera... jak na GMS item na 2 sec.

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

DzinX tobie już dziękujemy! Myślisz że na tym serwerze potrzebne są nam cheaty!? Żebyś crashował serwer!? Już jeden tak mądry jak Ty vacował itemy i 3 razy zcrashował serwer =/

KURWA PEPSI COLA

Błąd 38 (osiągnięto koniec pliku) POjawia się jak masz za dużo itemków w eq! Kurwa! czytaj forum GameNao a nie odrazu serwer jest hujowy!Teraz sobie wyczyść postać na forum ._.

Opublikowano

A mnie gm znowu olał i mam jedną gwiazdkę mokbi. =.=

Ma ktoś może steely?

exModerator MapleStory

Opublikowano

MapleEurope. naucz sie czytac czy ja pisalem o vac item ?! NIE O SupER TUBI ! jezeli podnosze item raz na 2 sec i musze wygrzebac z dolu set starow to mnie trafia wiec podziekuj sobie albo mamie twojej niskiej inteligencji i braku umiejetnosci czytania ze zrozumieniem pozdro.

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

Sorry ale ja nie jestem tak wprawionym hackerem jak Ty, więc nie znam nazw hacków..

A twój poziom inteligencji też nie jest za dobry, skoro od razu po mojej matce jedziesz...

Rekrut
Opublikowano

prosze zeby ktos napisal jak server bedzie online i bedzie mozna sie zalogowac do gry

Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to ***

OdinMs: All hacked

Mag I/L 68 lvl

Assin 49 lvl

Bandit 45 lvl

LocalMs: Banned

12x Marksman

4x Sperman

And some new private servers ;]

Flo Rida feat. T-Pain - Low

CLICK <<<Fuck Kaczyński!!

<<<Wyliż mi jaja

25169.jpg

18151.png22640.png

16120.png 13869.gif

Opublikowano

Z kad mam sciagnanc lunchera do tego maple i gdzie sie zarejestrowac ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...