Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] prvixer

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej otwieram komuterek z trym drukiem i wpisuje wszystko i jak 1 ta tabelke zatwierdzam to mi jakis komnukiat cos tam prioxy rulesrs czy jakos tka wysakuje...

i nie wiem co zrobic a jak zatwierdzilem to nie dziaala a jak wzielem nie to nastepny komunikat to wzielem tak to mnie przenioslo to proxy cos tam.. taki jak by zulty druczek kolo teo komupterka i nei wiem co robic i wgl

Wytłumaczcie mi wszystko ip mam 125 cos tam port 3128 ale to malo wazne od kubamana mam ip

Opublikowano

ip dziala bo sprawdzalem, napisz to jakos bardziej ze skladnia bo nie idzie wyczytac o co ci chodzi ;/.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Program wlaczony tak?.. chyba ze musze jako adminstarator ale i tak sie wlacza.. kilkiam ten komuputerek biore add...

te 125 cos tam wpisuje w ip czy jkaos tak te 3128 w port i zaznaczam htps..

I klkiam ok a tu jakis komunikat ze jakies profoxy--> tkaie cos i cos tam dalej nie wiem co klkinac klkiam nie

potem znow komunikat to klkiam tak to mnie przenosi do takeij tabeli inaczej jak klkiniesz to koło tego komuptera to tam masz i tam jest local host i pod spodem deafult i wgl

WEz mi wszystko wytlumacz bo nie ogarniam

Opublikowano

po kliknieciu ok nie klikasz w nie, klikasz ciągle "TAK". wtedy będzie działać ok. W grze próbuj się logować do skutku.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...