Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rengar

plokijR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie, czy Rengar po tym nerfie nadaje się jeszcze do jungli,chciałem go kupić, ale gdy dostał nefra to sam już nie wiem.

Opublikowano

Rengarowi zostało znerfione CD na Q, co jest nie odczuwalne już po 3 stakach na naszym unikalnym itemku. A W i tak używasz chyba tylko do healu. Więc bez obaw, rozpierdalaj dalej APC/ADC na 3Q i miej zabawę, z flamu przeciwnika jaki on nie jest op.

btw. Kha'Zix to gówno, nie jest lepszy, nie ma szybszej jungli, mniej wytrzymały i mniejszy dmg. Jak Ty go porównujesz?

1294477714-U1.png

Opublikowano

Kha'zix słaby wybór na rankedy bo tam supporci zawsze latają z oracle i ulti staje się bezużyteczne a wyjebanego DMG też nie ma... Czasami uda sie stworzyć nim jakąś fajną akcję ale jak już to Rengar lepszy .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Zależy. Obiema postacia da się carrować. Rengar daje masę funny, jest potężny i łatwo nim poccarować zabijając kogoś ważnego/nafeedowanego w sekundę. Natomiast Lee, jeżeli wygra early to i potem przytankuje i też równie łatwo może wykluczyć coś ważnego. Mimo to Lee kontruje Rengara swoim Q oraz E. Mimo to polecam Ci serdecznie Rengara. Zagrałem nim już około 50 gier, wiem że mało ale jest świetny. Nerf nie odczuwalny. :}

1294477714-U1.png

Opublikowano

mam rengara i mam lee obydwaj sa silni i obydwaj sa ciekawi zalezy jak potrafisz grac :P

lee ma te comba zrobisz cos nie tak i team jest wkurzony

za to jak ulta rengarem spalisz to team zly ze team fighta zjebales

polecam za to tez wukonga do jungli jest dosc ciezki ale ganki ma swietne :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...