Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RenektonSRO #100CAP#NewSystems#Quests#Special R-Items

Ils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A można wiedzieć kiedy serwer będzie włączony ?

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Odkrywca
Opublikowano

Server bedzie otwarty dzisiaj, nie wiem jeszcze o której, ale dostaniecie nowy link do media.

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

Dobrze, w takim razie, gdy zostanie otworzony serwer, to poproszę link do download'u całego Clienta działającego, a nie takie jak na stronie.

Z nudów w weekend czasami można pograć, więc chętnie zagram 4fun.

@2Down

Cofam swoje zdanie. Miłej gry.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Po pierwsze primo na stronie pisze serwer ONLINE a jak odpalisz silka pisze server CHECK po drugie w jg cave drop jest zmniejszony czy jak to jest? przez godzine expienia w b2 znalazlem 3 itemki

Odkrywca
Opublikowano

Dla większej wygody grających niestety musieliśmy usunąć wszystkie postacie. Ale nie macie sie co martwić, bo z wielką chęcią pomożemy wam odtworzyć wasz lvl. Właśnie zaczynamy testy na serverze. Czas może się trochę opóźnić ze względów osobitych. Za co bardzo przepraszamy

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

czyli logujesz sie na gma i puszczas unikaty i ja bijesz w party? mialem 98 lvl i dobijesz mi podobny lvl? a kasa bron i set ktora miałem? szkoda mi bojej glewi +5 :(

Opublikowano
Dla większej wygody grających niestety musieliśmy usunąć wszystkie postacie.

Chyba kolego Ci się cos pomyliło, chyba dla Waszej wygody, serwer wam padł niewiedzieliście co zrobic to pousuwaliscie wszystko, bo tak pewnie było łatwiej, pomożecie odtworzyc mam lv?! <śmiech> a co to za problem wbic 100lv przy ratex170 4-5godzin gry? Dla naszej wygody powinnenes zadbac o to żebym po zalogowaniu na swoje konto miał swoje iteamy i kase, a nie lv oczy będziesz mi tutaj zamydlał.

Jakbyscie robili cos dla wygody grajacych na tym serwerze (o ile jest ich więcej niz 20os. w sumieoczywiście) to byście zrobili coś żeby uprzyjemnic gre, np. większyc drop rate bo w jg cave (bo jakas żenada, po całej nocy grania niecałe 2 strony dropów w pecie...), czy udostępnili darmowe revesry żeby nie musiac marnowac 15minut na dojście na spota.

System z coinami na bronie fajny pomysł muszę przyznac, szkoda tylko że on nie działa po całym dniu zabijania unikatów (po wcześniejszym upewnieniu się, że ów coiny dropia z unikatów oczywiście), całe 0 coinów a na broń potrzebuje zaledwie 250 o.O, a zabiłem wszystkie od TG po LY, po prostu MEGA wygodnie na prawde, oby tak dalej...

A za 2 tyg wgl zamkniecie serwer bo nikt nie bd na nim grał oprócz p. Louder`a, no bo po co w sumie jak taki ExvSro, ma z tego co wiem taki sam cap a daje DLA WYGODY grajacych znacznie więcej niż pore unikatów co 6-8godzin.

Odkrywca
Opublikowano

Miałem wgląd w postacie, odzio nie miałeś glavii na 98lvl+5 a więc kłamiesz.

Server nie padł, po prostu Admin wpadł na lepszy pomysł niż ten zawarty na początku.

EvxSro to server na ktorym rowniez bylem gm-em tak samo jak aktualny admin Renektron SRO, ale tam nie ma wygodny, server jest turecki i powstała niesamowita korupcja. Tutaj tego nie ma i nie bedzie.

Kolego zabijałeś unikaty na 100lvlu, wiec powiedz mi skąd mają się pojawić dropy na moobach 20-80, gdzie twój stosunek lvlowy jest za duży. Nie będzie tak, że szybko wbiłeś lvl, ubijasz wszystkie unikaty i w dwa dni zbierasz max-a coinów potrzebnych do broni. Aby zdobyć broń należy się namęczyć i nagrać, bo bez przesady w trzy dni się wykoksić i jaka przyjemność z gry? Bo jesteś najlepszy względem tego, że od razu zacząłeś?

Na isro miałeś darmowe reversy? Nie, to i tutaj ich w tym momencie nie oczekuj. Server jest prywatny, ale ma być zbliżony dla potrzeb każdego. Czyli wiekszy exp aby szybciej wbijać lvl i brak silków aby stosunkowo zająć czas nie tylko na stawianie bota.

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

Nie, nie oczekiwałem że po 2 dniach bd miał max coinów, ale też nie sądziłem że nie bd miał żadnego, i chce zobaczyc jak zabijasz lodra na 80 bez seta i broni, skoro uważasz że zabijanie go na 100lv jest bezsensowne jeżeli ktos liczy na coin.

Wydaje mi się że skoro miałes wgląd w postacie, i masz dosyc duża kompetencję na tym serwerze, myśle że nie bd problemów w odzyskaniu sos bowa+7, tak żeby sie przyjemniej grało.

Btw nie trzeba ściągac nowego media, przynajmniej ja nie musiałem, wystarczy na nowo się zarejestrowac

Opublikowano

Jeśli chcecie marnować swój czas, to serwer specjalnie dla was!

Pograjcie kolejny tydzień, a GM znowu wymyśli coś innego i znów będzie Cleaner albo RollBack.

Tak się działo na serwerze"ParadiseSRO" i tak się właśnie będzie działo i tutaj.

"Dla większej wygody grających niestety musieliśmy usunąć wszystkie postacie."

Ahahaha. Dla większej wygody grających musieliśmy skasować wam postacie, żebyście zaczynali od początku, Serdeczna administracja zachęca was do grania, lubią patrzeć jak marnujecie swój czas, a na końcu i tak będzie rollback, więc chuj możecie na to poradzić.

Dla tych, co dalej zamierzają grać: Nie płaczcie jak za tydzień lub dwa GM wejdzie na JESZCZE LEPSZY pomysł xD Kasacja kont gwarantowana!

Trzeba zmienić nazwę serwera na ''RollBackSRO''

Opublikowano

Ale wy macie lipne te uploady ,,, Póki Weed sro jest offline to zagram :)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Server Offline. Mam nadzieje że naprawiają bugi dotyczące levela i coinów.

@edit

----------------------------------------------------------------------

Sorry for the Inspection

We are adding new Things to bring more ppl to server

server will back online in 3 Hours

---------------------------------------------------------------------

napisał tego posta dzisiaj o 10:35

informacja z e-pvp

battles,proportional,340,200,e269b98d2ac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...