Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z HDD

BuryZenoslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio padł mi system no i postanowiłem zainsalować windowsa 7 (wcześniej miałem xp) wszytko grało wyczyściłem dyski wybrałem na ktorym ma byc instalowany.Instalował sie system akurat zabrali prad gdy odzyskałem prąd komputer przy instalacji oprogramowania już nie czytał partyci

Proszę o pomoc

Z góry dzięki

sugnadlakelkela.jpg
Opublikowano

spróbuj sformatować w biosie te partycje na ntfs i później rozpocznij instalacje os.

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Opublikowano

bladzikPS a niech żeż cie trafi z taka radą ! jeszcze to zrobi i spieprzy albo usunie informacje/zapisy wprowadzone przez producenta dysku , bios formatuje dysk na niskim poziomie niszcząc pierwotna strukturę dysku , nigdy nie formatuje

lepiej niech dyskiem zajmie mu sie ktoś kto wie co robić, Live CD linuxa, np ubuntu i sprawdź co jest z partycją , albo program do partycji GParted sciagniesz tu http://sourceforge.net/projects/gparted/files/gparted-live-stable/0.13.1-2/gparted-live-0.13.1-2.iso/download

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...