LittlePonny Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siemka, mam do was pytanie czy jest jakaś możliwość kopiowania budynków z innej mapy na ogólną mapę bo np. robię serwer i mam mapę rozbudowaną i chciał bym jakoś działki przenieść na tą mapę co mam nową. Jeśli się da proszę o pomoc ;> I ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzikPS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 opcja szukaj nie boli http://www.mpcforum.pl/topic/342183-tutjak-przenosic-obiekty-miedzy-2-zapisaniami/ haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NBDS Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 wystarczy WorldEdit zaznaczasz 2 rogi, wpisujes //copy przenosisz się tam gdzie chcesz ten budynek i wpisujesz //paste aby wkleic. /edit. Nie zauważyłem ze to drugi taki sam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Możesz użyć progeamu MCEdit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittlePonny Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Dzęki! I ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.