LittlePonny Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siemka, mam do was pytanie czy jest jakaś możliwość kopiowania budynków z innej mapy na ogólną mapę bo np. robię serwer i mam mapę rozbudowaną i chciał bym jakoś działki przenieść na tą mapę co mam nową. Jeśli się da proszę o pomoc ;> I ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProYety Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 McEditem Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NBDS Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 wystarczy WorldEdit zaznaczasz 2 rogi, wpisujes //copy przenosisz się na normalna mapę tam gdzie chcesz ten budynek i wpisujesz //paste aby wkleic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nocul Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Zaznaczasz rogi po przękątenj, wpisujesz: //coppy Idziesz tam gdzie chcesz mieć budynek i wpisujesz: //paste Proszę, liczę na:"Lubię to". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NBDS Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 up nie nabijaj postów. Napisałem to wyżej.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDonaldTusk Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 @Up Ale z Ciebie ciota!? Napisał coś innego: "po przękątnej".. Cioto.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NowaProdukcja Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 po pierwsze, gdy się tepniesz budynku nie zapamięta, nie wklei go na inny world, dlatego trzeba mieć jakiś inny plugin np teleport który przeniesie cię, jednocześnie world edit zapamięta to i wtedy możesz paste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.