MogeMocniej? Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 WarRock Injector v1.0 Moja pierwsza wersja Injectora do gry WarRock @Testowany na Windows 7 http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/140cf3206f89563692e3ca695ece803bcfd76f35 http://speedy.sh/2m4ya/Injector.exe Odnośnik do komentarza
pawel125p Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 injector działa ale hack co teraz wyszedl 27 z all slots nie dziala;/ reklama radia i linki wychodzące Odnośnik do komentarza
Sharrot Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jakis nowy zaawansowany injectror . Tego jeszcze nie było ; D I tak myślę, że od AdrenalinyPL lepszy . Ale ten może być. Pozdrawiam i like dla cb. Odnośnik do komentarza
BloodCash Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mi od razu Kaspersky wykazal ze plik moze być szkodliwy ( wszystkie hacki jakie ściągam skanuje i w prawie żadnym nic nie ma ) . Szkoda pisac uważajcie co pobieracie . Odnośnik do komentarza
MogeMocniej? Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Niewiem o to za antywirus ale mi nic nie pokazuje Odnośnik do komentarza
Ymek19 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Mi działa //Nie pisz takich postów, bo to spam ||Epean Odnośnik do komentarza
AdrenalinaPL Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Jakis nowy zaawansowany injectror . Tego jeszcze nie było ; D I tak myślę, że od AdrenalinyPL lepszy . Ale ten może być. Pozdrawiam i like dla cb. Co Ty gadasz ? To ma być zaawansowany injector i że niby tego jeszcze nie było ? To zwykły injector napisany w Visual Basic a gotowe kody do takich injectorów można znaleźć na google, youtube i chyba nawet jest też na mpc.To kwestia wklejenia kodu, dodaniu pól tekstowych, timera, grafiki.. Wspomniałeś, że mój injector lepszy i z tym się zgodzę, bo jest napisany w C++ i waży niecałe 9KB. Antywirusy nic w nim nie wykrywają a co najważniejsze jest bardzo szybki Odnośnik do komentarza
Adrian Jachna Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Injector działa na 100% spr na róznych systemach ;d Zgadzam się z AdrenalinaPL Dużo się nie wysiliłeś ;] Odnośnik do komentarza
ignorehax Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ludzie, ale wy nie ogary. To jest jasne, że wykrywa wirusa, bo taki typ pliku. A injector nie działa Win 7 64 bit. Jea zmieniony system na 7/64bit ;] Odnośnik do komentarza
Pasiak1993 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 " czekamy na warrock.axe ' wchodze z WRLauncher loguje do gry, wciskam insert i nic sie nie dzieje ;/ Odnośnik do komentarza
oblivion9798 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 @Up musisz sciągnąć haka jako plik dll i ustawic na takie same nazwy Odnośnik do komentarza
Pasiak1993 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 up/ mam Hack i Hack.dl i ten sam problem ze juz na wr nie wchodzi mi z insertu chyba ze jakos inaczej odpalamy w grze hacka? Odnośnik do komentarza
b4rt4z Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ludzie, ale wy nie ogary. To jest jasne, że wykrywa wirusa, bo taki typ pliku. A injector nie działa Win 7 64 bit. Jea zmieniony system na 7/64bit ;] hahaha... nie ogarem to ty jesteś napisałeś że Ci nie działa na Win7 x64 a byłeś tak ogarnięty żeby włączyć go jako administrator?? (bo na Win7 x64 to obowiązek ) up/ mam Hack i Hack.dl i ten sam problem ze juz na wr nie wchodzi mi z insertu chyba ze jakos inaczej odpalamy w grze hacka? jeżeli masz Win. Vista/7 to uruchom go jako administrator +wyłącz antywirusa... @Top Nie będę się tu dużo rozpisywał... tylko napisze że jestem takiego samego zdania jak Łuki ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.