Skocz do zawartości

Grafika. Wejdź i pomóż

fagasior

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Wiem że to nie ten dział ale dużo osób wchodzi w ten dział i może ktoś będzie w stanie mi pomóc. Otóż szukam karty graficznej na której pójdzie mi Borderlands 1. Mam jakąś ch**owa zintegrowana karte z Della ktora ma 512 mb ale nie obsługuje Shaderów i nie ma akceleratora 3d. Jeśli ktoś ma karte 256-512 MB która obsługuje Shadery v3 i której cena wacha sie miedzy 100-300 zł. proszę o nazwę oraz jakie gry na niej chodzą.

Tylko sprawdź czy masz złącze pcie czy agp na płycie głównej bo może być nieodpowiednie i karty już nie podłączysz. Stary komputer 4/5 lat = duża szansa na złacze agp / Nowy komputer tak do ok 2 lat napewno ma juz pcie.

Nie kupuj starej i niewydajnej+prądożernej karty typu GF 9600, lepiej coś z przedziału GF GTS450 lub GT630 do 250 zł, albo najlepiej naprawdę dobrą kartę GF GTX550Ti do 400zł na dłużej. Wszystkie wymienione przezemnie karty są na złącze PCI-E w AGP nie opyla sie inwestować chyba że musisz to radek x1650 256/512mb będzie najlepszy cena/jakość.

A co tam masz sprawdź sam:

http://www.benchmark.pl/strefa/ranking-kart-graficznych

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Grafika. Wejdź i pomóż   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...