Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Rengar - PREDATOR w żywiole [inbuilt]

reevo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się nie zgodzę z tym wisiorkiem na Rengara. Nie jest on wcale jakimś core itemem. Ja radzę sobie świetnie bez niego i uważam, że jest to tylko strata golda i slota.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ja się nie zgodzę z tym wisiorkiem na Rengara. Nie jest on wcale jakimś core itemem. Ja radzę sobie świetnie bez niego i uważam, że jest to tylko strata golda i slota.

Na 18 lvl daje on 44/46 dmg. BF sword za 1650g daje 45.

Dmg z bf sworda za 800g ? + inne bonusy, ms, penetracja, redukcja cd, range z pasywa(bezcenne) wydluzenie ulta (bezcenne)

spoko.

A stacki latwo nabic nawet bo asysty + kille latwo nazbierac

Poradnik dobry ale podkresl, ze skladamy ALBO trinity ALBO frozen mallet bo pasyw sie marnuje..

I czekam na dalsze czesci.

Opublikowano

jest core. dostajesz sporo ad speeda armor penetration cd red itd. obowiazkowy item dla rengara
Opublikowano

WOW! poradnik wygląda świetnie

tylko jak przenosisz do następnej linijki to trochę dziwnie wyszło. np.; po-

radnik

jak dla mnie czytelne (no chyba, że ktoś używa monitora 15' to bym zrozumiał..)

oby powstawało więcej tego typu

Hejo

Opublikowano

Dla wszystkich, którzy dziwią się zaczynaniem na blue. Od kiedy Rengar dostał swojego nerfa na Q, szybkość pierwszego czyszczenia jungli znacznie spadła. Mając blue dostajemy : forsę i exp z zabicia blue + cooldowny, które są bezcenne dla jego Q.

wikmk9.jpg

Opublikowano

dlaczego kurwa jako 1 blu nobie jebany skoro Rengar nie ma many i weż to kurwa geju czytaj !

Ogarnij, skróca CD, ale i tak powinno robić się pierwsze red gdyż blue lepiej oddać midderowi blue. Nie mówie że źle jest zaczynać od blue ale...

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...