Things Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witajcie ludzie mam ogłoszenie w tibi rusza konkurs na wasze ulubione miejsce i dlaczego Musicie napisać wasze ulubione miejsce i dlaczego . Dzięki któremu można zdobyć interesujące nagrody . 1 Miejsce Gold membe 2 Miejsce Talon - 10 % 3 Miejsce talon - 5 % Jury : Główny juror - Excoru do dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrix1999 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Moim ulubionym miejscem jest PoH Dlaczego? Ponieważ jest tam niezly exp na rozne lvl, niezle mozna zarobic, pozwiedzac, sa rózne questy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damster1 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Moim ulubionym miejscem od zawsze jest Ghostland ponieważ bardzo dobrze kojarzę tą miejscówkę jak zaczynałem grać w tibie zawsze tam chodziłem expic i przyjemnie mi się tam expiło i było tam dużo miejscówek gdzie można było schować lootbaga i fooda można było szybko zdobyc zabijać Rabbity. exModerator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawilnaTibia Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ancient Temple , nic wiecej do powiedzenia ,jedna z pierwszych miejscówek w całej Tibi ,ciekawa w odkrywaniu ,a na dodatek do tej pory całkowicie nieodkryta. Kiedys zabijajac tam dragony było sie wzorem dla innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaSoX Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 yalahar - miasto w którym jest bardzo duzo expowisk od ratów aż po demony a do tego bardzo ładnie wygląda graficznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xare Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Calcanea [tibia.wikia zapraszam] Dlaczego? 95% osób nie wie co to, lub kto to a za swego czasu byłem tam po 10h, stojąc w miejscu 9h i gadając z kumplami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression. Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ile trwa konkurs ? Tutaj wstawię swoją prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
botanicFTS Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Yalahar - moje ukochane miasto, od samego początku jak tylko je wprowadzili non stop tam siedziałem. Było przełomowe w całej Tibi, pamiętam jak cała masa ludzi pchała się po bramach żeby odkryć nowe tereny. Ogólnie jedno z bezpieczniejszych miast, ponieważ ma pełno schodków i ludziom nie chce się latać za kimś kto umiejętnie stackuje, no i chyba najlepsze na szybki exp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
princess lover Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Moim ulubionym miejscem w grze jest Edron. Spokojne, miłe i ciche miejsce, a zarazem po za bramami miasta bardzo niebezpieczne. Możemy tam znaleźć sporo expowisk między innymi: dwarfy, spore zbiorowisko cyclopow, dobre miejsce z dragonami i dragon lordem, najlepsze miejszce dla sorka do 50/60 levela - earth elementale, najwięcej hunterów, gdzie możemy dropnąć slingshota, duży resp wyvern. Każda profesja powinna czuć się tutaj bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stinx Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Stanowczo Hell Gate ponieważ jest starożytne, pełne tajemnic miejsce, znajdujące się pod miastem Ab?Dendriel. Jest tam kilka questów + kilka questów które jeszcze nie zostały odkryte. I oczywiście rookgaard, kto jeszcze pamięta o Lesiu Obwiesiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu335 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Kocham slimy pod Ab. Dlaczego ? uwielbiam skillowac potrafie siedziec tam dnie i noce Sa skille jest moc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Things Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Zao - Najlepsze miejsce w całej grze kiedy je wprowadzili szybko oswoiłem z nim się . Ghastly dragony i drakeny , lizardy wszystkie te moby to chodzące sakwy z których ciągniesz i ciągniesz jest to najlepsza miejscówka w całej grze każda profesja poexpi se i wbije level i profit wyciągnie . Do tego jeszcze te boskie pk na stepach których człowiek w życiu nie zapomni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.