Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs Twoje ulubione miejsce

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ludzie mam ogłoszenie w tibi rusza konkurs na wasze ulubione miejsce i dlaczego

Musicie napisać wasze ulubione miejsce i dlaczego .

Dzięki któremu można zdobyć interesujące nagrody .

1 Miejsce Gold membe

2 Miejsce Talon - 10 %

3 Miejsce talon - 5 %

Jury :

Główny juror - Excoru

do dzieła

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Moim ulubionym miejscem od zawsze jest Ghostland ponieważ bardzo dobrze kojarzę tą miejscówkę jak zaczynałem grać w tibie zawsze tam chodziłem expic i przyjemnie mi się tam expiło i było tam dużo miejscówek gdzie można było schować lootbaga i fooda można było szybko zdobyc zabijać Rabbity.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Ancient Temple , nic wiecej do powiedzenia ,jedna z pierwszych miejscówek w całej Tibi ,ciekawa w odkrywaniu ,a na dodatek do tej pory całkowicie nieodkryta.

Kiedys zabijajac tam dragony było sie wzorem dla innych.

Opublikowano

Calcanea [tibia.wikia zapraszam]

Dlaczego? 95% osób nie wie co to, lub kto to a za swego czasu byłem tam po 10h, stojąc w miejscu 9h i gadając z kumplami :).

Opublikowano

Yalahar - moje ukochane miasto, od samego początku jak tylko je wprowadzili non stop tam siedziałem. Było przełomowe w całej Tibi, pamiętam jak cała masa ludzi pchała się po bramach żeby odkryć nowe tereny. Ogólnie jedno z bezpieczniejszych miast, ponieważ ma pełno schodków i ludziom nie chce się latać za kimś kto umiejętnie stackuje, no i chyba najlepsze na szybki exp.

Opublikowano

Moim ulubionym miejscem w grze jest Edron.

Spokojne, miłe i ciche miejsce, a zarazem po za bramami miasta bardzo niebezpieczne.

Możemy tam znaleźć sporo expowisk między innymi: dwarfy, spore zbiorowisko cyclopow, dobre miejsce z dragonami i dragon lordem, najlepsze miejszce dla sorka do 50/60 levela - earth elementale, najwięcej hunterów, gdzie możemy dropnąć slingshota, duży resp wyvern.

Każda profesja powinna czuć się tutaj bardzo dobrze.

Opublikowano

Stanowczo Hell Gate ponieważ jest starożytne, pełne tajemnic miejsce, znajdujące się pod miastem Ab?Dendriel. Jest tam kilka questów + kilka questów które jeszcze nie zostały odkryte.

I oczywiście rookgaard, kto jeszcze pamięta o Lesiu Obwiesiu?

Opublikowano

Zao - Najlepsze miejsce w całej grze kiedy je wprowadzili szybko oswoiłem z nim się . Ghastly dragony i drakeny , lizardy wszystkie te moby to chodzące sakwy z których ciągniesz i ciągniesz jest to najlepsza miejscówka w całej grze każda profesja poexpi se i wbije level i profit wyciągnie . Do tego jeszcze te boskie pk na stepach których człowiek w życiu nie zapomni :)

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...