Skocz do zawartości

Konkurs Twoje ulubione miejsce

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie ludzie mam ogłoszenie w tibi rusza konkurs na wasze ulubione miejsce i dlaczego

Musicie napisać wasze ulubione miejsce i dlaczego .

Dzięki któremu można zdobyć interesujące nagrody .

1 Miejsce Gold membe

2 Miejsce Talon - 10 %

3 Miejsce talon - 5 %

Jury :

Główny juror - Excoru

do dzieła

1396292564-U784394.png

Moim ulubionym miejscem od zawsze jest Ghostland ponieważ bardzo dobrze kojarzę tą miejscówkę jak zaczynałem grać w tibie zawsze tam chodziłem expic i przyjemnie mi się tam expiło i było tam dużo miejscówek gdzie można było schować lootbaga i fooda można było szybko zdobyc zabijać Rabbity.

35bh8wo.png

exModerator

Yalahar - moje ukochane miasto, od samego początku jak tylko je wprowadzili non stop tam siedziałem. Było przełomowe w całej Tibi, pamiętam jak cała masa ludzi pchała się po bramach żeby odkryć nowe tereny. Ogólnie jedno z bezpieczniejszych miast, ponieważ ma pełno schodków i ludziom nie chce się latać za kimś kto umiejętnie stackuje, no i chyba najlepsze na szybki exp.

Moim ulubionym miejscem w grze jest Edron.

Spokojne, miłe i ciche miejsce, a zarazem po za bramami miasta bardzo niebezpieczne.

Możemy tam znaleźć sporo expowisk między innymi: dwarfy, spore zbiorowisko cyclopow, dobre miejsce z dragonami i dragon lordem, najlepsze miejszce dla sorka do 50/60 levela - earth elementale, najwięcej hunterów, gdzie możemy dropnąć slingshota, duży resp wyvern.

Każda profesja powinna czuć się tutaj bardzo dobrze.

Zao - Najlepsze miejsce w całej grze kiedy je wprowadzili szybko oswoiłem z nim się . Ghastly dragony i drakeny , lizardy wszystkie te moby to chodzące sakwy z których ciągniesz i ciągniesz jest to najlepsza miejscówka w całej grze każda profesja poexpi se i wbije level i profit wyciągnie . Do tego jeszcze te boskie pk na stepach których człowiek w życiu nie zapomni :)

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Konkurs Twoje ulubione miejsce   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...