Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska - RPA na Narodowym!

Dash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie mecz towarzyski pomiędzy Polską a RPA miał się odbyć na stadionie lekkoatletycznym w Bydgoszczy (stadion Zawiszy) jednak na szczęście (!) wojewoda z tamtejszego województwa nie wydał pozwolenia na rozegranie meczu. Takim trafem mamy mecz na Narodowym.

Spotkanie odbędzie się 12 października br, 20:45. Bilety w cenie 25,50,75zł.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Chujowo że zabrali mecz z Bydzi mogli z żydowskiej mekki przenieść mecz na stadion bydgoskiej Polonii :) Nowy nie jest ale z bogatą historią !

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Chujowo że zabrali mecz z Bydzi mogli z żydowskiej mekki przenieść mecz na stadion bydgoskiej Polonii :) Nowy nie jest ale z bogatą historią !

Ale Wojewoda Bydgoszczy by i tak się nie zgodził, szkoda że nie jestem z Warszawy bo tanie bilety ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ehhh szkoda, że nie przy Gdańskiej... Tak bym się wybrał, ale w zaistniałej sytuacji niestety mecz obejrzę w telewizji... ;)

Opublikowano

Pamiętam jak przegraliśmy z RPA 1:0 po chujowym błędzie bramkarza.

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

Ehhh szkoda, że nie przy Gdańskiej... Tak bym się wybrał, ale w zaistniałej sytuacji niestety mecz obejrzę w telewizji... ;)

Dzisiaj to ty na mecz z Wartą śmigaj. Dobrze że nie na żydowskich rewirach bo stadion zAWISZY nie nadaję się do niczego, nawet do lekkoatletyki na która jak już coś jest i tak przychodzi po tysiąc osób. Taka prawda że jak żydki do Eklasy wejdą to połowa meczy odbędzie się bez udziału kibiców gości

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...