Dash Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak wiecie mecz towarzyski pomiędzy Polską a RPA miał się odbyć na stadionie lekkoatletycznym w Bydgoszczy (stadion Zawiszy) jednak na szczęście (!) wojewoda z tamtejszego województwa nie wydał pozwolenia na rozegranie meczu. Takim trafem mamy mecz na Narodowym. Spotkanie odbędzie się 12 października br, 20:45. Bilety w cenie 25,50,75zł. Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
adix112 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Chujowo że zabrali mecz z Bydzi mogli z żydowskiej mekki przenieść mecz na stadion bydgoskiej Polonii Nowy nie jest ale z bogatą historią ! "Znalazłem w sobie radość wynikającą ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Chujowo że zabrali mecz z Bydzi mogli z żydowskiej mekki przenieść mecz na stadion bydgoskiej Polonii Nowy nie jest ale z bogatą historią ! Ale Wojewoda Bydgoszczy by i tak się nie zgodził, szkoda że nie jestem z Warszawy bo tanie bilety Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Zajebiście, kilka minut tramwajem/autobusem. I będę na meczu Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Tanie te bilety szkoda ze w Warszawie mecz ;< Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 25 najtańsze, jeśli dobrze wiem Odnośnik do komentarza
Pawłoś Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ehhh szkoda, że nie przy Gdańskiej... Tak bym się wybrał, ale w zaistniałej sytuacji niestety mecz obejrzę w telewizji... Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 I Tak przegramy . sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
MineVPR Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Pamiętam jak przegraliśmy z RPA 1:0 po chujowym błędzie bramkarza. Evolution to skill97 z 30 multikontami. Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 W sumie chyba nawet się wybiorę, ogólnie jak ktoś jest z Wawy to bezpiecznie jest? Spokojnie z rodziną pojechać? Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
adix112 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ehhh szkoda, że nie przy Gdańskiej... Tak bym się wybrał, ale w zaistniałej sytuacji niestety mecz obejrzę w telewizji... Dzisiaj to ty na mecz z Wartą śmigaj. Dobrze że nie na żydowskich rewirach bo stadion zAWISZY nie nadaję się do niczego, nawet do lekkoatletyki na która jak już coś jest i tak przychodzi po tysiąc osób. Taka prawda że jak żydki do Eklasy wejdą to połowa meczy odbędzie się bez udziału kibiców gości "Znalazłem w sobie radość wynikającą ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.