DimitriASM Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie wiem w jakim dziale pisać, ale piszę tu. Znalazłem wczoraj w piwnicy starego laptopa.. Ale nie ma on zainstalowane widnowsa, a żeby dobić się do Bios'a trzeba doinstalować jakiś program.. Nie ma wejścia na CD, ani USB.. Tylko dyskietki. Da się tam wgrać windowsa 95, albo jakiego uproszczonego linuxa? Lubie grać a Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 skoro potrafiłes znaleźć zdjecie na stronie z opisami laptopów to masz wszystkie dane tego laptopa If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DimitriASM Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 To zdjęcie mam z google grafika... A ja chce zainstalować na nim jakiś system operacyjny.. Wiesz to pisz nie to nie pisz.. Lubie grać a Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ty jak nie wiesz i nie doczytałeś danych to przynajmniej podał bys specyfikacje albo numer lapka przecież go masz napisany Ms-dos i win 3.11 max na intela DX w tym Compaq If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DimitriASM Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Co to ma do rzeczy ? Nie znam się na tym.. Lubie grać a Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaw Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 To chyba logiczne że nie zainstalujesz na tym 7 Tak więc najlepiej poszperaj w necie podaj model tego lapka A dalej to juz będziemy mysleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 przecież podałem co max pójdzie na tym lapku z prockiem 486dx2 i 20 Mb RAM i te dwa systemy trzeba mieć ( dos podstawa -> 3 dyskietki ) by go uruchomić , win 3.11 -> 11 dyskietek skoro się nie znasz zainstalować też nie potrafisz If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.