Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7 Ultimate 64 Bit

kowal0050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam od nie dawna windows 7 ultimate 64 bit. Moim problemem jest to że zaczęło mi trochę przymulać system. Zrobiłem defragmentację dysku ale nie za bardzo to pomogło. Jest może jakiś program, który usprawni moją pracę systemu ? Mam 2gb ram wiem że to mało jak na ten system, ale na razie nie planuje dokupienia.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

2gb spokojnie wystarcza do normalnego działania systemu, wiem bo sam tak miałem do niedawna. Wyłącz niepotrzebne programy przy starcie systemu, wyczyść rejestr, odinstaluj niepotrzebne programy,lub być może masz mało miejsca na dysku systemowym, w takim razie odchudź trochę partycje.

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Opublikowano

najlepiej to zmień windows na premium albo prof , zwłaszcza jak nie potrafisz wyłączyć i zarządzac usługami i dodatkami wersji ultimate

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

kupiłeś ( w co watpię ) i nie wiesz? zaglądnij sobie na stronę Microsoftu czego uzywasz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie wątpimy w to, że kopiłeś ;> ...

http://www.vista.pl/artykuly/13055_windows_7_charakterystyka_edycji_enterprise_oraz_ultimate.html

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...