kowal0050 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam, Posiadam od nie dawna windows 7 ultimate 64 bit. Moim problemem jest to że zaczęło mi trochę przymulać system. Zrobiłem defragmentację dysku ale nie za bardzo to pomogło. Jest może jakiś program, który usprawni moją pracę systemu ? Mam 2gb ram wiem że to mało jak na ten system, ale na razie nie planuje dokupienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzikPS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 2gb spokojnie wystarcza do normalnego działania systemu, wiem bo sam tak miałem do niedawna. Wyłącz niepotrzebne programy przy starcie systemu, wyczyść rejestr, odinstaluj niepotrzebne programy,lub być może masz mało miejsca na dysku systemowym, w takim razie odchudź trochę partycje. haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 najlepiej to zmień windows na premium albo prof , zwłaszcza jak nie potrafisz wyłączyć i zarządzac usługami i dodatkami wersji ultimate If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 A co takiego ma ultimate ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 kupiłeś ( w co watpię ) i nie wiesz? zaglądnij sobie na stronę Microsoftu czego uzywasz If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Kupiony mam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzikPS Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nie wątpimy w to, że kopiłeś ;> ... http://www.vista.pl/artykuly/13055_windows_7_charakterystyka_edycji_enterprise_oraz_ultimate.html haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 No, ok dzięki. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.