Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Typ Kwadratowa Masakra]Wyspa Survivalu

samekun2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie ty po prostu żebrasz na serwer od ludzi którego serwera i tak nie będzie lub będzie na miesiąc...

Ale takie żebractwo ? :O jak ty chcesz otworzyć serwer z żadnymi finansami jak nawet 20 zł nie masz by dać na serwer....

Jak dla mnie ten serwer to Fake... wyślecie sms,y wspomożecie serwer a i tak serwera się nie doczekacie lub padnie po miesiącu z braku finansów!...

@edit

Czy jestes w stanie wesprzeć serwer 11.07zl? .... to jest przegięcie... takie podanie ? jeśli ktoś chce Vipa to kupuje Vipa z własnej woli.. -.-

image.png

Opublikowano

Jak dla mnie ty po prostu żebrasz na serwer od ludzi którego serwera i tak nie będzie lub będzie na miesiąc...

Ale takie żebractwo ? :O jak ty chcesz otworzyć serwer z żadnymi finansami jak nawet 20 zł nie masz by dać na serwer....

Jak dla mnie ten serwer to Fake... wyślecie sms,y wspomożecie serwer a i tak serwera się nie doczekacie lub padnie po miesiącu z braku finansów!...

@edit

Czy jestes w stanie wesprzeć serwer 11.07zl? .... to jest przegięcie... takie podanie ? jeśli ktoś chce Vipa to kupuje Vipa z własnej woli.. -.-

Jeżeli się nie znasz to się nie wypowiadaj tu nie chodzi o 20zł tylko o 60zł ponieważ sms dodający 12zł kosztuje 30zł. Ostatni punkt nie jest brany pod uwagę jeżeli ktoś nie chce vipa -.-

Opublikowano

Jeśli się nie ma kasy na serwer to się go nie stawia proste i logiczne i się nie żebra...

Serwer postoi miesiąc nie więcej chyba że wyzebrasz znów od kogoś....

Napisz mi w czym ja się nie znam ? Właśnie niedługo będę robił serwer typu Sky-Block i wiem co to jest serwer jakie są obowiązki i że trzeba pieniądze na serwer ja przynajmniej nie żebram na te pieniądze... Tak w ogóle nie wstyd ci ?...

image.png

Opublikowano

Imię,wiek: Dawid, 14

Nick w MC: Nick

Staż w MC: od 1.3_01 (cos takiego)

Kanał na YT: lipcio1910 (nie mam filmow)

Kontakt(Mumble , skype): mam gg :D (42013138)

Czy jestes w stanie wesprzeć serwer 11.07zl?:Niestety mam problemy finansowe

4188666.jpg

10 Postów-YES

15 Postów-YES

25 Postów-YES

50 Postów-YES

100 Postów-YES

150-HARDCORE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...