Skocz do zawartości

[Q] Problem

michalx14

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mój komputer posiada karte graficzną GeForce 315 chyba (Tak wiem bardzo słada ale bf chodzi :>) na początku gdy zaczynałem przygode z bf grafika nie była az tak strasznie zła ale gdy po jakimś czasie sciągnołem aktualizacje do karty graficznej grafika w bf straaaaasznie sie pogorszyła czy da się jeszcze cos zrobic ? jakoś to naprawic ?

Pozdrawiam.

d74692b1deb39386.png

OMG Odinstalowales sterowniki i dziwisz sie ze gra Ci nie odpala? ... Jak gra moze dzialac skoro nie masz sterow do grafiki? Sciagnij wersje sterow ktora miales przed update i po problemie :O

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

nie chodziło mi o to :P głupi nie jestem :D wiem ze bez sterownikow nie odpalało itp :D

Heh wiesz jak to przeczytalem to pomyslalem ze wgl stery zostaly odinstalowane :D zainstaluj poprzednia wersje sterow na ktorych bf3 dzialal normalnie i po problemie ;)

• 3 tygodnie później...

No własnie na starych mnie juz na bf nie wpuszcza ;/ tylko na nowych moze cos mam zrąbane z antialiasing

Pogrzeb w ustawieniach karty graficznej. tzn w Panelu Nvidia (nie pamietam jak to sie wabilo, ostatnio z Nvidia mialem doczynienia poltora roku temu ;d) Pogrzeb w zakladce gdzie jest (chyba) Vsync tam tez powinny byc opcje dotyczace antyaliasingu itp itd, pozmieniaj, pobaw sie a jak nie pomoze to bedziemy myslec dalej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Q] Problem   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...