fℓσяεк Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam. Dzisiaj dokonałem przelewu na swoje konto PayPal PLN w kwocie 85. Po tym jak przyszedłem do domu sprawdziłem stan konta i widzę doszły pieniążki to odpaliłem konwerter walut i zmieniłem 85 PLN na 20,06 Euro. Wszedłem potem na stronkę minecrafta i chcę kupić Premium na konto za 19,95 Euro. Wybieram lokalizację Polska i klikam podtwierdź. Przekierowuje mnie na stronę paypala a tam takie coś mi wyskakuje. Wytłumaczy mi ktoś czemu nie mogę dokonać przelewu? Prosiłbym o jak najszybsze odpisanie. Za każdą odpowiedź daję Like ! PS. Nie rozumiem... Kasa na koncie jest. 19,95 kosztuje minecraft a 20,06 mam na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deroez Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Blakser idioto yebany weź się qurwa ogarnij a nie spamujesz tymi CHUY WAM W DUPĘ. Sam sobie wsadź huya w dupe bo MPC jest , było i będzie porządne a ty jak widać się nigdy nie ogarniesz -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fℓσяεк Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Do zamknięcia. Poradziłem sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.