Skocz do zawartości

[pytanie] blokowanie portów w routerze

mike11

Rekomendowane odpowiedzi

Spróbuj poszukać w dziale z metinem/tworzenie serwerów prywatnych/tutoriale i download i poszukaj o odblokowaniu portów to raczej się dowiesz jak zablokować.

Ale również może po prostu zabezpiecz sieć hasłem i go nie podawaj innym ;)

klklgv.jpg

192.168.1.0 192.168.1.1 192.168.0.1 wpisz kazdy w wyszukiwarke powinno ci wyskoczyc login i haslo wpisz w login admin haslo zostawpuste jesli nie bd dzialac to wpisz w haslo admin jesli nie bedzie dzialac to wpisz w google swoj model routera i jak do niego wejsc

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

@up wiem jak zalogowac sie do routera -.-

chce sie dowiedziec jak zablokowac porty gier typu metin i world of tanks z poziomu routera bo zabawa na kompie innych uzytkownikow tej sieci nie wchodzi w gre inaczej juz bym sobie poradzil

gdzies na necie znalazlem jakie porty trzeba zablokowac ale nie wiem jak

i ty jesteś "administratorem" routera skoro nawet nie potrafisz go ustawić? czytać potrafisz to skorzystaj z manualu dołączonego do routera, jak nie ma na cd na stronie producenta jest

porty znajdź sobie sam na forach albo w dziale poświęconym grze, każda ma innego typu porty i inne się blokuje, tak samo z zakresami portów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

a czy gdzies napisalem ze jeste profesjonalista? byl jeszcze jeden admin ale skonczyl szkole i nie ma go juz w internacie i to ja przejalem po nim "paleczke"

nie wiem jak zablokowac porty to wy zamiast mi pomoc to mi cisniecie ze sie znam i tak jest ale tylko dlatego ze jestem pocztakujacy. I wiem ze pewnie wiekszosc jest profesjonalnymi informatykami a ja naewt nie ksztalce sie w tym kierunku

sorry za bledy i brak polskich znakow ale nie mam czasu

post-60948-0-06419300-1349109705_thumb.png

zdobądź porty i sobie je wpisz przekierowując na KAŻDY INNY np 123456 albo na IP nieistniejace w sieci , nawet na lokalne

zresztą masz przecież ograniczenia i tam możesz chyba blokować, sprawdź sobie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

jak nie jesteś kiedy jesteś podpięty, lokalnie i bezpośrednio do routera wpięty, przecież widzę

włączony daje dodatkowo możliwość ustawiania przez internet z dowolnego miejsca na świecie znając IP jeśli masz routowalne

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [pytanie] blokowanie portów w routerze   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...