GoldenCraft Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam wiem że w złym temacie ale jakoś nie umiałem odpowiedniego znaleźć proszę o przeniesienie jakby co.. A teraz moje pytanie... Jakiego dostawcę internetu polecacie ? w tej chwili mam netie ale niedługo kończy się umowa i chciałbym zmienić na inny Chciałbym taki tani internet 20 mb min... nie z zmiennym ip bo netia ma zmienne i żadnego serwera "No-Ip" nie mogę postawić... np: Minecraft... By dobrze działał itp.. by można było się szybko połączyć z usługą... i by nie lagowało... :> za odpowiedzi dam "like" z góry dzięki... A i ps: Mieszkam w Rudzie Śląskiej i wiele internetów może nie działać u mnie lub trzeba kabel za 700 zł zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzikPS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 UPC, szybko, bezproblemowo, w miarę zrównoważone oferty cenowy. Bynajmniej u mnie, pozdrawiam. haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenCraft Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Takie pytanko Czy Upc ma zmienne ip czy nie ma ? bo głównie mi chodzi o to żeby nie miało zmiennego bo na tej cholernej netii się nie da nic postawić... + są wielkie problemy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quake_ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Stałe ip zapewne da się dokupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RGMpl Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja mam UPC 30mb/s i nie mam zmiennego ip i bardzo polecam! ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vocal Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja mam UPC 30mb/s i nie mam zmiennego ip i bardzo polecam! ; d ile placisz? ja mam 2mb i place 60zł + 5zł przelew = 65zł.. omg ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CvS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 w UPC za 30mb/s płaci się 66 zł Nie otwierać pod żadnym pozorem by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenCraft Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Poczekam jeszcze na kilka odpowiedzi co do stałego ip czy Upc ma czy nie ma bo głównie chodzi mi o to by miało widzę bardzo tanio ja w tej chwili w netii płacę za 20 mb 80 zł a w Upc jest 60 mb za 80 zl wiec... + 3 miesiące taniej o 50% jest to super boskie tylko czy ma stałe ip ? :P Vocal masakrycznie płacisz jak umowa się skończy to lepiej zmieniaj... przegięcie... Ps: Dzięki za like Vocal ale nie wiem za co ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CvS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 W UPC Adres IP jest stały ; ) Nie otwierać pod żadnym pozorem by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerv234 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Natomiast jeśli chcesz coś postawić typu serwer/stronkę, to zawsze możesz włączyć przekierowanie portów i skorzystać z usługi dynamicznego dnsu, któy co włączenie kompa będzie ci uaktualniał dns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigbi Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja mam z Neti 20 MB + 2 miesiące gratis . Płace 30 zł Promocja była to kupiłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenCraft Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pisałem mam z netii 20 mb płacę 80 zł nie było promocji co chwile problemy po cholerę spamujesz jak pisałem ze mam z netii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RGMpl Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ile placisz? ja mam 2mb i place 60zł + 5zł przelew = 65zł.. omg ! Z tym, że ja mam telewizja+internet to chyba ze 170 zl ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.