Skocz do zawartości

[Pytanie] Jakiego dostawce internetu polecacie ?

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wiem że w złym temacie ale jakoś nie umiałem odpowiedniego znaleźć proszę o przeniesienie jakby co..

A teraz moje pytanie...

Jakiego dostawcę internetu polecacie ? w tej chwili mam netie ale niedługo kończy się umowa i chciałbym zmienić na inny

Chciałbym taki tani internet 20 mb min... nie z zmiennym ip bo netia ma zmienne i żadnego serwera "No-Ip" nie mogę postawić... np: Minecraft...

By dobrze działał itp.. by można było się szybko połączyć z usługą... i by nie lagowało... :> za odpowiedzi dam "like" z góry dzięki...

A i ps: Mieszkam w Rudzie Śląskiej i wiele internetów może nie działać u mnie lub trzeba kabel za 700 zł zrobić...

image.png

Poczekam jeszcze na kilka odpowiedzi co do stałego ip czy Upc ma czy nie ma bo głównie chodzi mi o to by miało widzę bardzo tanio ja w tej chwili w netii płacę za 20 mb 80 zł a w Upc jest 60 mb za 80 zl wiec... + 3 miesiące taniej o 50% :O jest to super boskie tylko czy ma stałe ip ? :P

Vocal masakrycznie płacisz jak umowa się skończy to lepiej zmieniaj... przegięcie...

Ps: Dzięki za like Vocal ale nie wiem za co ale dzięki :D

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Jakiego dostawce internetu polecacie ?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...