Gość MarcinnekxDD Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siemka, mam problem. Dzisiaj na moim komputerze pojawiły się ''lagi'' których nigdy nie miałem. Grałem sobie w gry i zaczeły się lagi oraz obraz się zawieszał ''czarny ekran na pare sec''. Te problemy nie pozwalają mi nic robić w grach itp. Myślałem, że mój komputer potrzebuje już formata, no i go zrobiłem, lecz gówno pomogło. Na internecie wyczytałem, że mogę mieć uszkodzony procesor, lecz jakoś w to nie wierzę. Może mi ktoś pomóc? Co robiłem: -Format -Inne sterowniki do karty graficznej -Mniejsze detale gier Komputer: Ram 2 gb Procesor: Intel? Pentium? Dual CPU E2180 @ 2.00GHz 2.00GHz Karta graficzna: :Nvidia GeForce 9800 GT Dysk Twardy: Seagate 500GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dash Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Z tym procesorem to bardzo możliwe, miałem kiedyś podobnie z płytą główną tyle że komp się sam resetował. Zobacz w BIOS'ie czy normalną temp ma twój procek, rozkręć kompa i przeczyść go. Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groky02 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 bios do fabrycznych, grafika / procesor do sprawdzenia na innym komputerze (ew. serwis) Unbanned :] Wszelkie pytania/wiadomości kierować na Misiekantos253 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinnekxDD Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Kurwa, pocieszyliście mnie na dobry koniec dnia... No cóż, czekam na dalsze odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc3qQ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Obstrukcja Insługi by me: 1.Wyłącz grata 2. Po odłączaj kable, w sumie to nie musisz 3. Wyciągnij go, postaw na biurku, narysuj kutasa i powiedz mu, że jest chujem 4. Otwórz okno 5. Zajeb kopa i patrz jak się rozsypuje 6. Zapomnij, że miałeś kompa 7. Zacznij być studentem matematyki KONIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinnekxDD Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 DZIENGI LUDZEG POMOGŁA MI TWOJA RADA. KOMPUTER LECIAŁ Z TRZECIEGO PIENTRA NICZYM MAGIK. IDE SIĘ UCZYĆ MATEMATYKI BO NIEDŁUGO STUDIA. NARGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groky02 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Skoro byl format to czego ty sie spodziewasz, uszkodzenie jest sprzetowe i trzeba sprawdzic wszystko po kolei. Unbanned :] Wszelkie pytania/wiadomości kierować na Misiekantos253 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinnekxDD Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jeśli tak, to temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.