Saper82 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak sprawdzić czy gracz naprawdę stracił itemki? np, wczoraj miał w ekwipunku, a dziś loguje się i nie ma? jak sprawdzać logi skrzyń to wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobiikPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak chcesz sprawdzić co gracz ma w inwentarzu to skorzystaj z pluginu OpenInv!! Tutaj Treekt pokaże ci jak go zainstalować youtube.com/watch?v=r1O7qH-fgec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saper82 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ale ja chce sprawdzić co miał, a nie co ma. //edit chodzi mi o logi ekwipunku, nie skrzyń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Coś takiego jak logi ekwipunku nie istnieje. Jedynym sposobem na udowodnienie jest screen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.