siewkaPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam mam problem w grze minecraft. A mianowicie : I tu moje pytanie jak zrobić aby tak się nie robiło. Dzieje mi się tak bardzo często ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMagnus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Spróbuj zainstalować 64bitową jave ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL_SBX Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Masz optifine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zainstaluj Optifine Standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 mam optifine. Nie zainstaluje javy 64 na system 32b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KakaCper_ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No właśnie. Spróbuj z 64-bit'ową javą ; ) Chunki Ci się nie ładują.... To jest problem z Chunkami... wciśnij F3 i wstaw fotke z F3 .. Muszę Coś sprwadzic.. Mozę mogę Ci pomóc. ; ) 95 % WARNA @@@ Yea... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 OK już robie i dam edita proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 OptiFine masz na 1.2.5? Pamiętaj, że to ma być Standard :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jest standard ale problem nie jest taki sam jak ostatnio. Ostatnim razem mrygało a teraz sie pojawia i przez dłuższą chwilę jest Faktycznie po kilku chwilach gry mam przeważnie 0chunk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iUEGpVPYsy4 dodaje filmik z błędem, I ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nex.!? Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 To jest przez jakąś modyfikację ci powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Tak tylko że wcześniej grając na tych samych modyfikacjach nie miałem takiego błędu ;/. A i podejżewam jeden mod ale nie mam pewności czekam na dalsze pomoce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SynekMTG Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Przeczyść komputer CCleanerem i pobierz najnowsze sterowniki graficzne, przydziel więcej ram do minecraft'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 No to do cclenera.Wczoraj reinstal systemu robilem.Sterowniki są najnowsze bo wczoraj aktualizowałem ram mam przydzielone 1gb i dalej mam ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzeżuszek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W optifine wchodzisz w opcje --> Video Settings --> Chunk Loading : Default a nie Multi-Core Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Temat do zamknięcia. @up nie sprawdzałem bo pomogło mi usunięcie optifine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.