Mrostry0407 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 "Welcome guys" Otóż jak loguję się na mineshafter ( proxy, nie square) to wpisuje swój login i hasło ---> logging in ---> logging in ---> logging in i tak w kółko, oco chodzi? Dodaję, ze mam najnowszą wersję "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NBDS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 zaktualizuj jave:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Może... ale Crack działa mi normalnie, więc nie rozumiem... Force update też nic nie daje "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NBDS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 czyli wina leży w launcherze mineshaftera proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak, ale sciagnalem przed chwila najnowszą wersje bo mi siępluło i nie działa.... "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NBDS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Może jest w downloadzie zepsuty, może naprawiają i wstawią dobry niedługo jak nie to ja już nie wiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Działa - można cls. "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.