xOski Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam mam taki problem że komendy /spawn mogą używać tylko opy I nie wiem jak ustawić żeby wszyscy gracze mogli używać tej komendy Gracz: prefix: '&e[Gracz]&7' default: true permissions: - essentials.kit.tools - essentials.kit.* - nopvp.use.world.world - nopvp.use - essentials.kit - essentials.balance - essentials.balancetop - essentials.pay - essentials.sell - essentials.afk - essentials.rules - essentials.msg - essentials.help - essentials.suicide - essentials.whois - essentials.ping - essentials.spawn - essentials.delhome - essentials.sethome - essentials.home - ChestShop.shop.create - ChestShop.shop.buy - ChestShop.shop.sell - iConomy.list - iConomy.payment - iConomy.rank - iConomy.top - iConomy.user - lwc.protect - iConomyChestShop.shop.create - iConomyChestShop.shop.use - iConomyChestShop.shop.sell - jobs.join.* - jobs.world.world - worldguard.region.info - essentials.tpa - essentials.tpaccept - essentials.tpahere - essentials.tpdeny - essentials.warp - essentials.warp.list - essentials.world - authme.player.* - essentials.depth - essentials.getpos - essentials.geoip.show - essentials.help - essentials.helpop - essentials.ignore - essentials.info - essentials.mail - essentials.mail.send - essentials.me - essentials.motd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyberianHusky Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To dziwne , przeciez w permissions jest essentials.spawn ... Mam tak samo na swoim i gracze moga uzywac... XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek. <33 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Do Permissions dodaj : - essentials.spawn Jeżeli nie zadziała dodaj plugin EssentialsSpawn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
botanicFTS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Do Permissions dodaj : - essentials.spawn Jeżeli nie zadziała dodaj plugin EssentialsSpawn... Przecież ma dodane, nie widzisz? Nie pisz następnym razem, jeżeli nie masz nic mądrego do powiedzenia. Zobacz czy dany gracz ma grupę default, ten który nie moze używać /spawn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xOski Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mam plugin essentialsSpawn i jest w permissions - essentials.spawn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xOski Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A tpa i sethome itp wszystkie komendy dzialaja oprocz spawna ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.