gunit Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ktoś wie co z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondikk Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A dokładniej ? nie widzę twojego monitora więc nie wiem w czym problem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymo123 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wejdz u gory w narzedzia i odznasz "allow torrents" Lub uruchom jako administrator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunit Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Bład jest przy instalacji nie przy sciąganiu update @UP Nic nie dało 2@UP po co ci mój widok na monitor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondikk Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jezusie, chodziło mi o to że na samym początku, bez edycji twojego posta było tylko napisane w temacie i post " ktoś wie co z tym zrobić?" nie widziałem żadnego screena, dopiero jak zedytowałeś post i dodałeś screena to widze , BTW próbowałeś odpalić jako admin ? w trybie zgodności ? #edit Nie doczytałem posta 2 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunit Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tryby zgodności odpadają, uruchomienie administratorem też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Madvied::. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 SP3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunit Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tez nie działa probowalem wszystkie zgodnosci ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk01077 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 pobierałeś przez torrenta? może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXSuperClownXx Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wyłącz antyvira / zapore , reinstall całej gry z usunięciem all, przeczyść kompa PS. Co do kur** juuż 8.0 jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunit Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 sciagalem ze wszystkich mozliwych zrodel. reinstalowalem chyba z 5 razy ciagle to samo. 26% instalacju aktualizacji i blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk01077 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 hmmm wysłał bym ci mojego WOTA ale niesety jeszcze mam instalacje od 15 :/ no ale jest 71% jak wpadnie mi coś do głowy dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunit Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 OK dzieki patryk ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk01077 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 niestety nie wiem co poradzić wysłał bym ci mojego no ale na miediafire np mi 10godz zajmie wrzucenie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
railroad Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Pobierz NET.Framework 4.0 i będzie hulać. Ja miałem przed chwilą to samo. Zainstalowałem Frameworka i działa.Wiem że się starych tematów nie odświeża, ale napisałem to po to żeby komuś się przydało. Bo na necie jest tak wiele poruszonych problemów,a tak mało rozwiązań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.