Konfitura Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siemango. Mam pytania, ile może ważyć plecak ucznia i ile lekcji można mieć najwięcej w jednym dniu w Liceum/Technikum/Gimnazjum? Ciekawostka. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siemango. Mam pytania, ile może ważyć plecak ucznia i ile lekcji można mieć najwięcej w jednym dniu w Liceum/Technikum/Gimnazjum? Ciekawostka. max 35 godzin tygodniowo - Nie liczysz w to lekcji dodatkowych. Ile może ważyć? Nawet tone, nie ma takiego czegoś jak maxymalna waga plecaka Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Waga plecaka nie powinna przekraczać 10% wagi ciała dziecka, który go niesie. Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 max 35 godzin tygodniowo - Nie liczysz w to lekcji dodatkowych. Ile może ważyć? Nawet tone, nie ma takiego czegoś jak maxymalna waga plecaka Fuck, mam 34 godziny tygodniowo.Co do plecaka, było kiedyś takie coś że nie może przekraczać iluś tam kg. Mówili nam zawsze na początku roku szkolnego i miałem kiedyś awanturę że nie przyniosłem książek, to mówiłem że plecak był z nimi za ciężki A teraz nam nie powiedzieli. Jak chcesz mieć lekki plecak to wyrób papiery na "niepełnosprawnego umysłowo", kilku typów z mojej szkoły tak ma i noszą tylko zeszyty. HAHAHAHAHAH Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
botanicFTS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak chcesz mieć lekki plecak to wyrób papiery na "niepełnosprawnego umysłowo", kilku typów z mojej szkoły tak ma i noszą tylko zeszyty. Odnośnik do komentarza
Jerzyk321 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak Ci trudno jest zanieść książki do szkoły.Chyba musisz być wielki urwisem, że robisz tak na złość nauczycielom. Nie kapuje ludzi którzy nie lubią chodzić do szkoły. Odnośnik do komentarza
desher Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zajęcia praktyczne też się wliczają ? bo mam 39h razem z praktykami (6h) /zakaz handlu Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak Ci trudno jest zanieść książki do szkoły.Chyba musisz być wielki urwisem, że robisz tak na złość nauczycielom. Nie kapuje ludzi którzy nie lubią chodzić do szkoły. Japierdoxe. Kto Cię stworzył człowieku, czy ja napisałem że nie lubię chodzić do szkoły? Po prostu jeśli mówią że mamy coś robić, a wykracza to poza norme to nie będę tego robił... Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
volilov Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 U mnie w szkole wychowawczyni ma obowiązek zapewnić nam możliwość zostawiania książek w szkole.... Może wszędzie tak jest ? Zapytaj się może ? Ja mam 33h by vilax Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 w Technikum do 9 godzin . a o plecak to głupie pytanie,nie każdy nosi wszystkie książki/zeszyty . Odnośnik do komentarza
.uszer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Do końca września i tak noszę tylko zeszyty, potem może coś tam wezmę Mój plecak we wrześniu waży tak tylko z 4 kg Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja jak biorę po 4 browary do szkoły to plecak waży za dużo i muszę pić w szkole, a trudno ;D Odnośnik do komentarza
haRnasiekRTS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja jak biorę po 4 browary do szkoły to plecak waży za dużo i muszę pić w szkole, a trudno ;D Weź ty kurwa skończ z mpc bo tobie to na mózg działa i masz jakieś urojenia.. Co do tematu.. nie ma takiego czegoś że max waga plecaka.. no ale bez przesady też zeby on nie wazył... jedynie co możesz to zanieść zaswiadczenie od lekarza ze masz problemy z kręgosł. i nie bedziesz musial all nosic >.< Odnośnik do komentarza
!.Szymcio:* Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Plecak nie moze przekraczac 10% twojej wagi, wiec kurwa ja skarge wnosze Odnośnik do komentarza
Pawłoś Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja po prostu jak nie chcę nieść ciężkiego plecaka, gdy mam dużo lekcji to biorę same zeszyty... Co to za problem usiąść do kogoś? A co do wagi to chyba nic takiego nie ma, bo to zależy też od tego ile ważą książki i zeszyty + kto co weźmie do jedzenia i picia(a to już jest u każdego coś innego)... Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 plecak może warzyc 10% masy ciała noszącego , tak słyszałem Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ja pierdziele równo 35h... Plecak myslę, że do 10kg ;D Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 u mnie 9lekcji, 8 i 8. Dwa dni praktyk po 8h. A moj plecak od 1gim wazy moze 1kg. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 10% masy, to na 100%. Poza tym Kaś ty urwisie Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Dobra, dzięki za odpowiedzi :P Klołs Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.