Skocz do zawartości

Szkółka.

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

max 35 godzin tygodniowo - Nie liczysz w to lekcji dodatkowych.

Ile może ważyć? Nawet tone, nie ma takiego czegoś jak maxymalna waga plecaka :D

Fuck, mam 34 godziny tygodniowo.

Co do plecaka, było kiedyś takie coś że nie może przekraczać iluś tam kg. Mówili nam zawsze na początku roku szkolnego i miałem kiedyś awanturę że nie przyniosłem książek, to mówiłem że plecak był z nimi za ciężki xD A teraz nam nie powiedzieli.

Jak chcesz mieć lekki plecak to wyrób papiery na "niepełnosprawnego umysłowo", kilku typów z mojej szkoły tak ma i noszą tylko zeszyty.

HAHAHAHAHAH xD

Nieregulaminowa sygnatura

Tak Ci trudno jest zanieść książki do szkoły.Chyba musisz być wielki urwisem, że robisz tak na złość nauczycielom.

Nie kapuje ludzi którzy nie lubią chodzić do szkoły.

Japierdoxe. Kto Cię stworzył człowieku, czy ja napisałem że nie lubię chodzić do szkoły? Po prostu jeśli mówią że mamy coś robić, a wykracza to poza norme to nie będę tego robił...

Nieregulaminowa sygnatura

Ja jak biorę po 4 browary do szkoły to plecak waży za dużo i muszę pić w szkole, a trudno ;D

Weź ty kurwa skończ z mpc bo tobie to na mózg działa i masz jakieś urojenia..

Co do tematu.. nie ma takiego czegoś że max waga plecaka.. no ale bez przesady też zeby on nie wazył... jedynie co możesz to zanieść zaswiadczenie od lekarza ze masz problemy z kręgosł. i nie bedziesz musial all nosic >.<

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Ja po prostu jak nie chcę nieść ciężkiego plecaka, gdy mam dużo lekcji to biorę same zeszyty... Co to za problem usiąść do kogoś? A co do wagi to chyba nic takiego nie ma, bo to zależy też od tego ile ważą książki i zeszyty + kto co weźmie do jedzenia i picia(a to już jest u każdego coś innego)... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Szkółka.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...