M2Frohser Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Yo, dostalem info na wymiane: Moje itemy: * Stal dla Wojownika +6 | 1khp | 3x kd +4 - speed, uchylka, def * Trutka +6 | 29 sr | 3x kd +4 - pod expa Za jego item: * Stal +6 | 2khp | - 2x KD - def, uchylka +4 i jedno spalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stonnek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wymieniaj się-2k pz w stali cięzko wbic,a trutke latwo zrobic sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie podawaj linków do innych for. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Istny Diabel Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie wymieniaj się, truta i stal przydadzą Ci się bardziej niż sama stal, zresztą jego stalka to nie rewelacja. Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M2Frohser Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja mam mu dac stal + trutke a on ma mi dac: * Stal +6 2khp 2x kd +4 - 1 spalone * Fms +9 23 sr - 20 dt - 8 trucie - 10 przeszywka - 1x kd +4 - 1 spalone Oplaca sie? DODAM ZE SERWER TO PHANTOS S24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXSuperClownXx Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak, opłaca Ci się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Opłaca się, zamieniaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConorMcGregor Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Moim zdaniem oplaca sie . Smialo wymieniaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ljx Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wymień się. Warto. exModerator Metin2 | exModerator DOTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M2Frohser Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wymienione, dzieki /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.