Vep Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam ! Od dłuższego czasu zastanawiam się jaki mikrofon kupić, G-Track czy BlueYeti ? BlueYeti jest typowo do PC, a G-Track jest do "muzyki", lecz jakość jest równie dobra. A Wy?Co byście wybrali? Wartością człowieka jest umiejętność korzystania z google YouTube Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Z tego co podałeś to nic. Wybierz sobie coś z logitecha Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja bym wziął Blue Yeti.Sprawdzony przez innych youtuberów,szumów nie ma ;] By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
Vep Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Z tego co podałeś to nic. Wybierz sobie coś z logitecha Heh śmieszne logitech'a mam. Logitech nie jest do porównania z Tymi mikrofonami.. Ja bym wziął Blue Yeti.Sprawdzony przez innych youtuberów,szumów nie ma ;] \Jakość dobra twoim zdaniem ? ;-) Wartością człowieka jest umiejętność korzystania z google YouTube Odnośnik do komentarza
Cristiano. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 G-track jakoś bardziej mi do gustu przypadł Odnośnik do komentarza
volilov Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Również wybrał bym G-Track... wydaje mi się, że lepszy Nie napisałeś do czego go potrzebujesz :> Ja dodam od siebie fajny mikrofonik C-1U Jest wiele tańszy niż poprzedniczki a różnią się szczegółami Po co przepłacać : Test mikro : Aukcja allegro : http://allegro.pl/be...2646103650.html by vilax Odnośnik do komentarza
Vep Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ten jest nawet fajny Wartością człowieka jest umiejętność korzystania z google YouTube Odnośnik do komentarza
Vep Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 REF Wartością człowieka jest umiejętność korzystania z google YouTube Odnośnik do komentarza
SoJoker Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Bierz samsona C0-1U. Sam PewDiePie go ma wiec testu tego mica nie trzeba :P. koszt 300 zł :3 Odnośnik do komentarza
Vep Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 A czy potrzebny jest do tego statyw?Jest duża lepsza jakość w behringerze wtedy? Wartością człowieka jest umiejętność korzystania z google YouTube Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.