LoneyPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam chciał bym się dowiedzieć kiedy będzie fuzja serwerów ? (tak mniej więcej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dingox Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Czy chodzi Ci o połączenie ich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneyPL Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stonnek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Fuzja,jeśli chodzi o date to nie wiadomo do końca.Ploty to paźdiernik,listopad masz tu FAQ: http://board.metin2.pl/board215-metin2-ogłoszenia/board216-nowości-i-ogłoszenia/board257-informacje-i-nowości/2318017-faq-fuzja-serwerów/ sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneyPL Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Fuzja,jeśli chodzi o date to nie wiadomo do końca.Ploty to paźdiernik,listopad masz tu FAQ: http://board.metin2.pl/board215-metin2-ogłoszenia/board216-nowości-i-ogłoszenia/board257-informacje-i-nowości/2318017-faq-fuzja-serwerów/ ehh czytałem to już Myślałem że już coś wiecie ale mam jeszcze jedno pytanie jak będzie wyglądać przenoszenie postaci ? Nie wiem czy dobrze rozumiem Czyli jak połączą serwery to logujesz się na stronce metin2.pl i przypisujesz sobie postać do nowego konta (nowo utworzonego) czy normalnie to będzie na starym koncie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Na starym koncie, jedynie zbieżność nicków będzie inaczej polega, lecz tego sam nie wiem. Mało informacji w sumie dostaliśmy od nich, nie wiemy też dokładnie kiedy to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbuntowana89 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Przede wszystkim taki temat już był. Spostrzegawczość nie jest złą Jak wiadomo fuzja serwerów i jej dokładna data nie jest określona dokładnie ale nie zapomnij o tym iż oszuści wykorzystują moment i pojawiają się strony i różne plotki rozpuszczone w sieci żebyś po prostu się nie nabrał. Czekaj cierpliwie a na pewno Team Metin 2 na forum ogłosi. Wystarczy systematycznie śledzić. /Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shao. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ludzie, tego nie wiadomo >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneyPL Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 okey dzięki all Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.