tripipi Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak w tej odsłonie zagrać zwykły mecz rankingowy online? Nie interesuje mnie żaden FUT, Sezony, Wirtualna Gwiazda czy też Interaktywne Mistrzostwa, chcę zagrać zwykły mecz jak było można grac w Fifie 11 tzw "pojedynek" i tutaj rodzi się problem bo nigdzie tego nie widzę, jest tylko coś typu mecz niestandardowy gdzie można wybrać tylko mecz nierankingowy... i właśnie o taką opcję mi chodzi tylko żeby było to zaliczane do jakiegoś rankingu jak w Fifie 11. Jakoś kompletnie nie daje sobie rady z tym nowym systemem obrony i szukam jakiegoś trybu rankingowego gdzie będę mógł sobie przełączyć na stary system obrony co w przypadku Sezony oraz Mistrzostwa Interaktywne jest nie możliwe Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie zagrasz rankingowego meczu na starej obronie na 99% Pozostaje Ci grać niestandardowe : ) I nie radzę Ci zmieniać obrony, wyjdzie 14 to już może będzie tylko nowa obrona. Mistrzostwa, wszystkie ważniejsze mecze grasz na nowej obronie więc po co grać na starej ? Zagrasz 10 meczy i już ogarniesz : ) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.