Flap Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 KLAN AOTA REKRUTUJE Klan Aota powstał z z inicjatywy zebrania graczy i grania 4fun lecz mamy plany na rozwiniecie klanu Wymagania : -VII tier czołgu lub V antyleri -Wiek od 18 lat(lub po mutacji) -Sprawny mikrofon -Obecność na Ts3 podczas grania Co oferujemy: -Własny server Ts'a -Częste granie w plutonach -Organizowane kompanie Kontakt: -Post tutaj lub w grze pod nickiem Flap123 Mamy zamiar grać na ESL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoJoY Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 I co jak tam się klan rozwija. Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi ( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wydaje mi się że dobrze, ja w nim jestem od tygodnia i bardzo miło mi się gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie znam ich dobrze ale grałem kilka razy z nimi w bitwach i są nawet nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Chyba do Was dojde bo mnie wyrzucili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Spoko napisze do cb zaraz na wocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jeszcze sie zastanowie jak cos to tu napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jakby co to pisz do BuBeRna102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keisyr11 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 ravoner odezwij sie do klanu 1BPTK jest to klan ktory zrobil fuzje z moim poprzednim klanem jest u nas duzo aktywnych graczy codziennie gramy kompanie czasami nawet robimy dwie druzyny Oczywiscie ESL i CW (byl palowany wczoraj lecz mapa globalna jest zablokowana jak cos to odezwij sie domnie na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja mogę dołączyć ale muszę nazbierać 1,5kk na czołg 8 tieru ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Podaj swój profil na world of tanks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Już wiesz na TS3 gadaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ok spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymo123 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja moge dołączyć, mój nick w grze to oxido123, mam kw4 prawie wymaxowanego jeszcze tylko silnik i radio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 W jakim wieku jesteś? Mikrofon jest? Ts3 jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTaTaRaK Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Czołgi mam w miarę lepsze od tych wymaganych. TS3 mam, a jeżeli mikrofonu nie ma to odpada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Raczej nie ale było by dobrze gdybyś zakupił Mikrofon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Czołgi mam w miarę lepsze od tych wymaganych. TS3 mam, a jeżeli mikrofonu nie ma to odpada? Podaj swój nick z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vernoth Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Witam , z miłą chęcią dołącze do Was do klanu o ile bedzie to mozliwe. Posiadane czołgi VII tieru : Tiger Pozostałe czołgi : Kv1 do zarobku. Aktywność : wysoka , obecność na ts3 podczas bitew. Wiek : 18 lat. Nick w grze : Mario0 Na chwilę obecna jestem juz 4 miesiac w klanie ALL41 jednak to brytyjski klan , niema szans dogadac sie z nimi podczas bitew na TS .. ich rozmowa jest poprostu zbyt szybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Ok powiem rekrutantowi żeby napisał do cb na wocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.