viperxddx1 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wie ktos jak naprawic ten blad wyswietla misie on gdy chce wlaczyc gre (ps. podczas patchowania wyskoczyl mi blad c9.exe ale gdy kliknolem ok to pobieralo sie dalej reinstala robilem oraz check http://imageshack.us/photo/my-images/404/bod.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszywy Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 1. sprawdzi czy masz zainstalowany Internet explorer 2. Sprawdzi czy porgram Pyhic jest zainstalowany 3. Wyczyści cookies jak masz internet explorer lub dodaj uprawnienia do gry Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperxddx1 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 czyli co mam zrobic w 3 pkt ? wytlumacz mi dokladnie jesli mozesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pexiakk Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Tutaj tutek jak usunąć cookies na wszystkich przeglądarkach. http://myapple.pl/content/94-jak-wyczyscic-cookies-w-przegladarce.html O to chodziło up'owi. exmod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperxddx1 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 niestety nie pomoglo moze dodam ze wczesniej jakis pol tora miecha temu gralem normalnie potem usunolem i naszla mnie ochota by znowu pograc a tu podczas patchowania wyskakuje blod c9.exe (leca plusy za chec pomocy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszywy Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 c9 Korea ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperxddx1 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 nie /Pexiakk: Proszę następnym razem pisać dłuższe posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperxddx1 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Da rade ktos pomuc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperxddx1 Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Prosze naprawde bym chcial zagrac ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuron Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiachoPolska Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Odinstaluj i pobierz ze steama bo ta są stabilniejsze dane.! "Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.