cipi Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 czyzby banowali dzis? bo nie moge zalogowac sie na konto ... inne servery mi dzialaja tylko nie ten co latalem botem.... Odnośnik do komentarza
Nezvik Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A na jakim serwerze latałeś botem ? Jeśli pl3 to u nich błąd bo też zalogować sie nie mogę bo przed chwilą mnie wywaliło z gry (latałem normalnie) i nie ma szans by się zalogować. Po naciśnięciu START ciągłe ładowanie. Odnośnik do komentarza
TDK42 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ja tez tak mam tylko z 2 tyg caly czas mi sie laduje:PPPPP Odnośnik do komentarza
cipi Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 na pl1 Odnośnik do komentarza
xShady. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zbanować mogą w każdy dzień i o każdej porze ... Odnośnik do komentarza
Atlantisek22 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jakbyście tak zerkneli na danym serwerze jest cała aleja sław a także zestawienie Firm. Przykład czerwiec 2012 mmo - ok. 24 tys users eic - ok 14 tys users vru - ok 11 tys users obecnie mmo - ok. 14 tys users eic - ok 12 tys users vru - ok 9 tys users wystarczy wejsc rano i wieczorem i wtedy widac czy ubyło kont na serwerze, przy mojej obserwacji zauwazyłem ze konta potrafia znikac w sobote, niedziele, poniedziałek miedzy południem a wieczorem Odnośnik do komentarza
Bronek41 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ja na pl3 wchodzę normalnie . Sygnatura by . Gentleman . Odnośnik do komentarza
Desret Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To że Tobie zbanowali konto to nie od razu 'Fala banów' ;s Odnośnik do komentarza
WooToo Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Usuń cookie, pamięć podręczną i wtedy zobacz. Może to być też program obciążający internet np TeamSpeak który spowalnia łącze, jeżeli dalej to masz to poczekaj do restartu serwera. Kiedyś mi sie statek zawiesił jak skakalem przez port i "był między mapkami", musiałem wtedy do restartu czekać Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.